08 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος για τρόικα: Θα έπρεπε να νιώθουμε ντροπή για την τρόικα

«Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στους φορείς που μας βοηθούν να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις πιέσεις που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση για αυστηρότερα μέτρα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε τη Βουλή, τη χειρότερη που είχε ποτέ η χώρα από την μεταπολίτευση και είπε ότι γι αυτό «φταίμε όλοι και φυσικά οι πολίτες».

Σχολιάζοντας την εκπαιδευτική άδεια που ζητά ο Νίκος Ρωμανός είπε ότι «πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε ούτε να τους τιμωρήσουμε» αλλά τόνισε ότι «δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη;».

Τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού τη χαρακτήρισε «υπερβολική» ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διασπείρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ψευδείς κι ακατανόμαστες πληροφορίες  δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι έχει εργαστήρια ο Ρωμανός στη σχολή του. Τα περισσότερα μαθήματα στη σχολή του μπορούν να γίνουν δια αλληλογραφίας» υποστήριξε και κατέληξε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μπάχαλου»

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ