27 Δεκεμβρίου 2014

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το γνωστό υβρεολόγιο

Για «παραλήρημα» του ΣΥΡΙΖΑ, που «και δεν κατάλαβε όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του και συνεχίζει το γνωστό υβρεολόγιο» κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχόλιο της Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήριζε σαν τυχοδιώκτη που ψάχνει τις ψήφους της ΧΑ... τη στιγμή που οι ψήφοι της ΧΑ πάνε χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει αυτιά ακούει. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο λαός και μάτια έχει και αυτιά» σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη.

«Σε μια ύστατη προσπάθεια αποφυγής της διαφαινόμενης προσφυγής στις κάλπες ο πρωθυπουργός, μέσω της σημερινής του συνέντευξης, κατέφυγε σε έναν ακόμη κινδυνολογικό τυχοδιωκτισμό.

Ο δημοκρατικός κόσμος, εμβρόντητος, τον παρακολούθησε να απαντά στον κ Κ. Μητσοτάκη και σε άλλους βουλευτές του, που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν παρών σε περίπτωση που η Χ.Α. υπερψηφίσει τον κ. Δήμα.

Τους ζητά, μάλιστα, όχι μόνο να μην ψηφίσουν "παρών", αλλά να βρουν «έναν λόγο παραπάνω» για να υπερψηφίσουν και αυτοί. Φαίνεται πως δεν πήγαν χαμένα τα τόσα χρόνια συνεργασίας του με τον κ. Μπαλτάκο!.

Ο λαός θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα που δημιουργεί η πολιτική της υποτέλειας στα μνημόνια»