08 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Λαφαζάνη-Περιπτερά για το ποιος είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ! «Αυτά που λέτε τα έχουμε πει πιο τρομακτικά, εμείς απ'το πρωί»

Ένταση (λέμε τώρα) σημειώθηκε στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,  Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη ότι τον διακόπτει συνεχώς ενώ ο περιπτεράς τον είχε αφήσει να μιλάει μόνος του επι 5 λεπτά χωρίς να τον διακόπτει αφού συμφωνούσαν....

«Αν δεν με είχατε διακόψει, θα είχα τελειώσει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφάζανης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος είπε: «Εγώ σας διακόπτω; Είμαι υποχρεωμένος να διακόπτω».

«Δεν σας αρέσει να ακούτε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι σκληρή και πικρή», συνέχισε λέγοντας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκεί ο περιπτεράς εκνευρίστηκε πιο πολύ καθώς του αμφισβήτησαν τη ΣΥΡΙΖίλα.

«Θα το πάρετε πίσω γιατί αυτά που λετε (δηλ. την προπαγάνδα που κάνετε) τα έχουμε πει εμείς (πιο τρομακτικά) απ'το πρωί», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκης, ενώ ο κ. Λαφαζάνης διερωτήθηκε: «Θα με μαλώσετε κιόλας;».

Δείτε το βίντεο: