24 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αποστολόπουλος για Χαϊκάλη:Έχω αδιάσειστες αποδείξεις ότι ψαχνόταν για να δωροδοκηθεί-Δεν πήγα στο ραντεβού γιατί απλά δεν υπήρχε ραντεβού!

Καταλάβατε; Μόλις ο Χαϊκάλης κατάλαβε ότι ο άλλος τον κατέγραψε και φοβούμενος την αποκάλυψή του, έσπευσε στις διωκτικές αρχές λέγοντας ότι "έχουμε ραντεβού στο σπίτι του για να μου φέρει τα λεφτά, ελάτε να τον πιάσετε". Φυσικά ραντεβού δεν υπήρχε και ο Αποστολόπουλος δεν τσίμπησε στο δόλωμα Χαϊκάλη προκειμένου να πάει σπίτι του και να τον πιάσουν οι Αστυνομικοί, αλλά ο Χαϊκάλης θεωρούσε ότι με αυτή την κίνηση, παραπλάνησης των αρχών στο στήσιμο ενέδρας, γλίτωνε αφενός την ξεφτίλα (να βγάλει πρώτος ο Αποστολόπουλος τα ξεφτιλίκια του στη φόρα) και εμφάνιζε τον Αποστολόπουλο σαν κάποιον που ήθελε να τον δωροδοκήσει κερδίζοντας προσοχή και κάνοντας την προπαγάνδα των ΑΝΕΛ... τόσο απλά τα πράγματα...

 Επιμένει ο Γ. Αποστολόπουλος μιλώντας στο MEGA ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για τις συνομιλίες του με τον Π. Χαϊκάλη και ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε πρόθεση να δωροδοκηθεί.

"Μίλησα συγκεκριμένα 'για αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία'. Τα γνωρίζει και ο κ. Χαϊκάλης γι' αυτό και ανησυχούσε. Οι ενέργειες του στην υπόθεση είναι κινήσεις πανικού. Εγώ δεν πρόκειται να τα αποκαλύψω στα ΜΜΕ. Αυτός ξέρει. Ρωτήστε τον ίδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Αποστολόπουλος.

Ο ίδιος τονίζει πως δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να πάει στο σπίτι του Π. Χαϊκάλη την ημέρα που σύμφωνα με τον βουλευτή είχε στηθεί το ραντεβού – παγίδα και υπογραμμίζει:

"Αυτό το ραντεβού με το σκοπό που επικαλείται είναι εφεύρημα του κ. Χαϊκάλη. Εκείνη την ημέρα μου τηλεφωνούσε πιεστικά να συναντηθούμε στο σπίτι του με προφάσεις άλλες απ' αυτές που επικαλείται στην κατάθεσή του. Είναι καλός και έμπειρος ηθοποιός".

Σε δήλώσεις του ο Π. Καμμένος έκανε λόγο για παρακρατικούς μηχανισμούς και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο κ. Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρους αυτού του παρακρατικού μηχανισμού, άτυπων συμβούλων του κ. Σταμάτη".

Ερωτηθείς από το MEGA για τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Αποστολόπουλος είπε:

"Ο αγαπητός κατά τα άλλα Πάνος Καμμένος γνωρίζει από παρακρατικούς μηχανισμούς. Εγώ όχι. Μόνον από οικονομία γνωρίζω. Μην ξεχνάτε ότι πριν από χρόνια έγραψε και βιβλίο αποκαλύπτοντας τη '17 Νοέμβρη'. Μόνον που και τότε ήταν εντελώς εκτός θέματος, αφού η λογική του ήταν και είναι ότι πίσω από όλα είναι το παρακράτος".