02 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ! Μηταράκης και Γεωργιάδης στον Εισαγγελέα-Σκέφτονται να καταθέσουν μήνυση στον Καμμένο

«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα και να μην περιμένουμε άλλο», λένε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Σε πόλεμο μηνύσεων εξελίσσεται το γαϊτανάκι καταγγελιών που άνοιξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περι απόπειρας εξαγοράς τους ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να καταθέσουν την δική τους αλήθεια για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να υποβάλλουν και μήνυση κατά της κυρία Σταυρούλας Ξουλίδου. Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ «αποκάλυψε» ότι ο κ. Γιώργος Σούκουρης – ο άνθρωπος που επιχείρησε να την δωροδοκήσει μέσω facebook – ήταν δήθεν συνεργάτης των Μηταράκη και Γεωργιάδη.

«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα και να μην περιμένουμε άλλο. Ο κ. Καμμένος και η κ. Ξουλίδου έχουν ευθύνη για το ότι ενέπλεξαν στην υπόθεση τα ονόματά μας χωρίς κανένα στοιχείο. Επιφυλασσόμαστε να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας με κάθε νόμιμο μέσο.  Σε αυτή την ιστορία δεν είμαστε αμυνόμενοι αλλά επιτιθέμενοι» φέρονται να λένε οι δύο θιγόμενοι.