06 Δεκεμβρίου 2014

EKBIAZOYN TH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ! «Αν ασκηθεί αίρεση, ο Ρωμανός θα σταματήσει την απεργία πείνας»

Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας εκτός από τους δημοσιοκάφρους και τους 100 αλήτες που βγαίνουν στην τηλεόραση για να υπερασπιστούν έναν ΛΗΣΤΗ, που να μην έχει καταλάβει ότι στα αρχ@δια του Ρωμανού η μόρφωση, το μόνο που θέλει είναι να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του (για τέτοια κότα μιλάμε) και να κυκλοφορεί ελεύθερος

Για εγκλεισμό μέσα στον εγκλεισμό έκανε λόγο ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, συνήγορος του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για 27η μέρα.

«Πρόκειται για ένα σκληρό κατασταλτικό μέτρο που περιφρονεί δικαιώματα που η ίδια η πολιτεία έχει θεσπίσει. Είναι ένας εγκλεισμός μέσα στον εγκλεισμό», τόνισε στην εκπομπή  «MEGA Σαββατοκύριακο».

Και συνέχισε: «Χρησιμοποιούν την υπόθεση του Ρωμανού για ένα ακόμη κατασταλτικό μέτρο του σωφρονιστικού συστήματος. Αλλοιώνεται το δικαίωμα της εκπαιδευτικής άδειας. Ο ανακριτής, χωρίς καμία δικογραφία, υποστηρίζει ότι ο Ρωμανός δεν μπορεί να βγει, μήπως δραπετεύσει. Βρίσκουν δικαιολογίες. Θα μπορούσε να ασκηθεί αναίρεση. Αν ασκηθεί αίρεση, ο Ρωμανός θα σταματήσει αμέσως την απεργία πείνας».

Στο μεταξύ, στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου διαβιβάστηκε κείμενο της ΠΟΕΣΥ με τις υπογραφές 500 και πλέον δημοσιογράφων που στέκονται στο πλευρό του νεαρού.