10 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ! Αγριο ξεκατίνιασμα on air -Τα καρφιά Κουίκ για κάθοδο του γιου Μελά στις εκλογές με τη ΝΔ

Ξεκατινιάστηκαν στον αέρα τα δύο άλλοτε μέλη του ίδιου κόμματος Παναγιώτης Μελάς και Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το τι θα κάνει ο πρώτος στην προεδρική εκλογή και τον εκνευρισμό του εγκλωβισμένου στους ΑΝΕΛ Τέρενς που είναι υποχρεωμένος να μην ψηφίσει Πρόεδρο ξέροντας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές... δηλ. να πάει σπίτι του αφού οι ΑΝΕΛ θα δουν το 3% με τα κιάλια.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή του Mega κείμενο που είχε υπογράψει ο Παναγιώτης Μελάς πως συντάσσεται με τη γραμμή του κόμματος, κατηγορώντας τον ανεξάρτητο, πια, βουλευτή για ανεντιμότητα.

Κουίκ: Χειρίστηκε με ανέντιμο τρόπο την υπογραφή του
Μελάς: Αυτός είναι ανέντιμος, λέει ψέματα

«Στο κοφίνι του Σαμαρά ο τελευταίος που μπήκε ήταν ο Παναγιώτης Μελάς, με τον τρόπο τον ανέντιμο που χειρίστηκε την υπογραφή του πως θα σεβαστεί τις ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου μας», είπε χαρακτηριστικά o εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Η αντίδραση του Παναγιώτη Μελά ήταν άμεση, καθώς επενέβη τηλεφωνικά. «Είναι ο ίδιος ανέντιμος, αυτά που λέει ο Κουίκ είναι ψέματα», είπε αρχικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, με τη συζήτηση που ακολούθησε να διεξάγεται σε υψηλούς τόνους και τον Τέρενς Κουίκ να εκτοξεύει καρφιά κατά του κ. Μελά, να εμπλέκει τον γιο του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και να κάνει λόγο για... οικογενειακή υπόθεση.

«Εγώ δεν έχω γιο πολιτευτή» είπε ο Τέρενς Κουίκ, διευκρινίζοντας: «Μακριά από εμένα οι υπαινιγμοί ότι τα πήρε, εγώ μιλάω για οικογενειακή υπόθεση». «Και τι έγινε, τι εννοείτε; Επειδή ο γιος μου κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και τώρα είναι αντιδήμαρχος;», του ανταπάντησε ο κ. Μελάς, με τον Τέρενς Κουίκ να του λέει: «Επειδή ξέρω ότι ο Γιάννης είναι ένα καλό μυαλό, καλή επιτυχία αν και εφόσον έχει συμφωνηθεί να κατέβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές».

Το ξεκατίνιασμα, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού τα καρφιά του κ. Κουίκ συνεχίστηκαν: «Με κουράζει να κουβεντιάζω με τον άνθρωπο που γυρίζει ακόμη και στις εκπομπές καρτούνς για να λέει αυτές τις θέσεις». «Εφυγα από τους ΑΝΕΛ γιατί αυτή η βρωμιά, η αισχρότητα, η κακοήθεια... και γι’ αυτό έχω καταφύγει στη Δικαιοσύνη», ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Μελά.

Πάντως, ερωτώμενος για το αν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μελάς απάντησε ότι οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί στο 70%-80%.