29 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση ALCO: Πρώτο κόμμα η ΝΔ-Άρχισε να βλέπει τη σκόνη μας ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από έξι μήνες δημοσκόπηση εμφανίζει πρώτη τη ΝΔ ενώ πριν 15 μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά με 1,1% για τις ευρωεκλογές και πριν 1,5 μήνα ήταν μπροστά 1,4% για τις εθνικές εκλογές

Μετά από έξι μήνες, για πρώτη φορά η ΝΔ παίρνει – έστω και οριακό – «δημοσκοπικό» προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την έρευνα της Alco που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Σαμαράς προς δανειστές: Άμεσα η συμφωνία για το χρέος

"Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος όσο το να γίνει σύντομα η συμφωνία για το χρέος" τονίζει ο Πρωθυπουργός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ενώ αποκλείει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με Παπαδημούλη: «Αν είχα 1,5 εκατ. ευρώ δε θα πουλούσα βιβλία»

Άγριο καυγά Παπαδημουλη -Γεωργιάδη προκάλεσε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ οποίος χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «800 σελίδες τούβλο σαν και αυτά τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιαδης». Ο υπουργός υγείας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Δημήτρης.Παπαδημουλης και άρχισε την επίθεση.

Το λαμόγιο ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ και ο ΚΚΕς ΤΖΑΝΗΣ ανάμεσα στους 75 αυτοδιοικητικούς με «προβληματικά» πόθεν έσχες-Δείτε τους όλους

Δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι που δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν με λάθη και παραλείψεις, βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα

Παραδόθηκε στη Βουλή η περίφημη «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Λαφαζάνη

Επεισοδιακά ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να παραβλέπει τις συνεχείς υποδείξεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, προκειμένου να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Χαρακόπουλος: "Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο" και τέζα τα γατάκια...

Την πρόθεσή του να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, παρά την παραίτησή του, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, όπως μετέδωσε ο RealFM 97.8.

Ιωαννίδης: Εύχομαι ο Ψωμιάδης να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ

Την ευχή και ελπίδα του να κατέβει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής, Γιάννης Ιωαννίδης, στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου “Money Show, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Πίκρα μοίρασε ο Χαρακόπουλος-Παπαδημούλης: Για Όσκαρ η δήλωση Χαρακόπουλου

Σκληρή κριτική στον Μάξιμο Χαρακόπουλο άσκησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με αφορμή τη δέσμευση του να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Ο Νικήτας φλερτάρει με τη διαγραφή από τη ΝΔ

Στον προθάλαμο της διαγραφής από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ο Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μέσω της “Σαββατιάτικης Ελευθεροτυπίας”.

Λουράντος: "Μία απεργία, για να πετύχει, θα πρέπει να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος"

Την αντίδρασή του στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, εξέφρασε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον RealFM, 97.8.

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Αιτία η διαφωνία του για τις ρυθμίσεις με το γάλα - Θα υπερψηφίσει, όμως, το πολυνομοσχέδιο το βράδυ της Κυριακής - Διαβάστε όλη την επιστολή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα στη μάχη για να περάσει τη συμφωνία με την Τρόικα, δέχθηκε η κυβέρνηση σήμερα, με την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από τη νέα ρύθμιση για τα γάλα.

Τριετίες - Το ποδόσφαιρο δείχνει το δρόμο ...

Γράφει ο Φώτης Σαραντόπουλος

Ο Χ ήταν ποδοσφαιριστής.
Στα 20 του κατάφερε να γίνει επαγγελματίας.
Και ως τα 30 του, κατάφερνε να εισπράττει κάθε χρόνο περισσότερα, είχε και κάτι έξτρα από μεταγραφές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.logiastarata.gr

Πάστωσαν το κεφάλι της "Σουλτάνας" (γνωστού και ως "Μιζέρια" σύμφωνα με το ΚΚΕ) με αλάτι και ρίγανη!

Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Φωτογραφίες και μία άγνωστη μαρτυρία ήρθαν να φωτίσουν αυτές τις ημέρες τις τελευταίες ώρες του Άρη Βελουχιώτη: Η μαρτυρία ενός διώκτη του πρωτοκαπετάνιου του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (ΕΛΑΣ) και δύο φωτογραφίες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

ΦΩΤΟ: Σπασμωδικές οι πρώτες αντιδράσεις των ΑΕροψεκασμένων στην αποχώρηση των 92

Μετά την αποχώρηση των 92 επικρατεί λίγο κομφούζιο στους ΑΕροψεκασμένους:

Φαήλος: Ο σηπτικός βόθρος στο «Ποτάμι» και ο Ν. Δήμου

Ο Νίκος Δήμου από μικρός ήταν δυστυχής που είναι Ελληνας. Στη δύση του βίου του, σαν μπακακάκι στην ακροποταμιά του κυρ Σταύρου, κράζει ανάλογες ιδεοληψίες. Με λίγα λόγια, έγραψε χθες στο διαδικτυακό στέκι των ποταμίσιων, για την «εθνοκάθαρση» που κάναμε, οι αχρείοι, στην άλωση της Τριπολιτσάς. Διαγράφει μονοκοντυλιά τους κλεφταρματολούς ως μισθοφόρους πλιατσικολόγους -του ταιριάζει η γνωστή απάντηση του Καραϊσκάκη-, μπερδεύει Αρβανίτες κι Αλβανούς, στο αντεπαναστατικό πυρ η Εκκλησία και καθάρισε.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Κυριάκο, ότι σου φέρνουν το υπογράφεις; Νέα επική (και επικίνδυνη) γκάφα…

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύψαμε την Επική γκάφα Κυριάκου Μητσοτάκη:Επική γκάφα Κυριάκου! Παρέπεμψε 2000 διευθύνσεις διοικητικού σε εφαρμογή που …δεν υπάρχει!
Ε λοιπόν, υπάρχει και συνέχεια.
Σήμερα το Ολυμπία αποκαλύπτει την απόφαση απόσπασης Επιθεωρητών στο ΣΕΕΔΔ, με ημερομηνία 24 Μαρτίου.
Ανάμεσα στους αποσπασμένους, υπάρχουν και υπάλληλοι των ΟΤΑ.
Αυτό όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με βάση το νόμο 3870/2010 άρθρο 17 το οποίο αναφέρει ρητά:

ΦΩΤΟ: Η Σημαία του ΓΕΕΘΑ στο Έβερεστ από απόστρατο Αξκο του ΤΧ

Μας το έστειλε ο απόστρατος συνάδελφος Απόστολος Βλασακίδης [Ταξχος (ΤΧ)] και δεν ...τολμήσαμε να αλλάξουμε ούτε λέξη.

Αγαπητέ Απόστολε,
Σου στέλνω, 5 φωτογραφίες (που έχουν σχέση με Ελλάδα και τις ΕΔ) από το 14ημερο οδοιπορικό μου στις ψηλότερες κορυφές του πλανήτη, στην οροσειρά των Ιμαλαίων στο Νεπάλ.
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες, η σημαία του ΓΕΕΘΑ...

ΦΩΤΟ: Βρείτε τις διαφορές

Αφίσα του κόμματος Μεγάλη Ρωσία που σύμφωνα με τα γκάλοπ έχει φτάσει μέχρι 7%: 

Η διάλυση των ΑΕροψεκασμένων φέρνει καφριλίκια! Ραχήλ σε βουλευτή: «Αντε γαμ@σου τραμπούκε»

Απίστευτες βρισιές Ραχήλ Μακρή σε Κυριαζίδη στη Βουλή

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν  στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ Ραχήλ Μακρή και του βουλευτή της ΝΔ Κυριαζίδη.  Η Ραχήλ μιλούσε πολύ δυνατά με τον Ταμήλο και τότε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΤΕ ΡΕΕΕ! Κασσής: Δεν το ψηφίζω-Τζαμτζής: Δεν θα μειωθούν οι τιμές

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, σε περίπτωση που, όπως είπε, δεν είναι σύμφωνο με τη διατύπωση του κ. Τσαυτάρη, αναφορικά με το γάλα.

Λάθη και αδυναμίες της ΝΔ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ

Αν η ΝΔ θέλει να έχει πραγματικά αποτελέσματα η τακτική της απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τον φέρνει σε συνεχή αντίθεση με την αριστερά. Να επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι θα την κοροϊδέψει όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μόνον έτσι θα αποδυναμώσει την εκλογική του βάση και επιρροή

Την Πολωνή βοσκοπούλα βάζει στο ευρωψηφοδέλτιο ο Μπένυ

Μία Πολωνή βοσκοπούλα, που είχε κάνει μία αξέχαστη παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία του Ευάγγελου Βενιζέλου ετοιμάζει ως όνομα έκπληξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία από τους φαρμακοποιούς-Αυξήθηκαν τα "εφημερεύοντα"

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να σχηματίζονται και πάλι ουρές έξω από τα ελάχιστα εφημερεύοντα φαρμακεία, καθώς συνεχίζεται η απεργία με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών.

Το σχέδιο για επανεμφάνιση ελληνικών ομολόγων στις αγορές

Του Γιάννη Αγγέλη

Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και κατά πως φαίνεται με τις ευλογίες του ΔΝΤ (!) η πρώτη μετά από πέντε χρόνια έκδοση ελληνικού ομολόγου θα δρομολογηθεί λίγες ημέρες μετά το Πάσχα. Εκτός απροόπτου βέβαια, γιατί η δυναμική της πολιτικής και οικονομικής αστάθειας στην Ευρωζώνη δεν αποκλείει εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Ο Ομπάμα το παραδέχεται: Εχουν και οι ΗΠΑ τα όριά τους -Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επέμβαση στη Συρία

«Εχουν και οι ΗΠΑ τα όριά τους». Με αυτή τη φράση ο Μπαράκ Ομπάμα παραδέχθηκε πως οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να κάνουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία το περασμένο φθινόπωρο και εξήγησε γιατί έγινε το βήμα της υποχώρησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαλάκωσε και η Ραχήλ: Δεν θα κρεμάσει η ίδια όσους ψηφίσουν αλλά τους ζητάει να το κάνουν μόνοι τους

Εντυπωσιακό ότι λέει να κρεμαστούν μόνοι τους και όχι ότι θα τους κρεμάσει η ίδια!!

Ανέβηκαν οι τόνοι  ανάμεσα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!! Και η Μαρία Σπυράκη γλύφεται για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

[Έχει λέει επαφή με τη ΝΔ επειδή κάνει πολλά χρόνια ρεπορτάζ του κόμματος... και εμείς ως γνωστόν όποιον έχει επαφή με τη ΝΔ τον κάνουμε Ευρωβουλευτή... τον περιπτερά απ'έξω απ' τη Συγγρού ας πούμε, θα τον προτείνουμε επίσης; Μαλακ@ες τούμπανα! Απλά κάποιος θέλει να διαφημίσει τη Σπυράκη για να την έχει από κοντά και διαρρέει παπαριές μέσω του Ρετσίνα Κουρτάκη...

Δημοσκόπηση για Ευρωεκλογές: Μπροστά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα -Πτώση για Σοσιαλιστές

Με βάση την εβδομαδιαία προβολή της κατανομής των εδρών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις υπηρεσίες της ευρωβουλής και την εταιρεία ερευνών TNS Opinion, η οποία δημοσιεύεται στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, το προβάδισμα έχει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) το οποίο καταλαμβάνει 219 έδρες (29,16%).

Το CNN… πέθανε τον Πελέ! (photo)

Το «θάνατο» του θρυλικού Πελέ ανακοίνωσε, σε απίστευτο λάθος, το CNN, αναφέροντας στο Twitter ότι ο βασιλιάς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου «πέθανε σε ηλικία 74 ετών».

Το δημόσιο επένδυσε 40 δισ. στις τράπεζες και εμφανίζει ήδη λογιστικές υπεραξίες 19,5 δισ (ΠΙΝΑΚΑΣ)


Πως καταρρίπτεται ο μύθος ότι το κράτος μέσω του ΤΧΣ επένδυσε 40 δισεκ. και ίσως να μην πάρει ποτέ πίσω τα κεφάλαια του
Το ελληνικό δημόσιο επένδυσε 40 δισεκ. στις ελληνικές τράπεζες μέσω του ΤΧΣ – χωρίς να προσμετρώνται τα 4,47 δισ. των προνομιούχων μετοχών – και….κερδίζει ήδη 19,5 δισεκ. ευρώ με όρους λογιστικής αποτίμησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι τους ποτίζεις ρε Γκρουέφσκι; Σε ανθελληνικό παραλήρημα γνωστός Σκοπιανός συγγραφέας: «Οι Ελληνες είναι γύφτοι -Εκλεψαν την ιστορία μας»

Άκρως προκλητικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο Σκοπιανός συγγραφέας Πέταρ Ποπόφσκι, κατηγορώντας μας τους Έλληνες για παραχάραξη της ιστορίας, αυταπάτες και πλάνες τα οποία χρησιμοποιούμε για να λέμε ψέματα στον κόσμο.

Η ανήλικη Ζωή τσιρίζει επειδή δεν της δίνουν λίστα με φοροφυγάδες αιρετούς, να την κάνει φέιγ βολάν στην ΑΥΓΗ

Και φυσικά η λίστα είναι απόρρητη αφού οι έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί άρα μπορεί να περιλαμβάνει και αθώους που θα διαπομπεφθούν άδικα

Μπορεί να έφθασε στη Βουλή η λεγόμενη «λίστα Νικολούδη» με τα ονόματα των 413 προσώπων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, όμως όπως καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής δεν έφθασε ποτέ στα χέρια των βουλευτών καθως το πήρε μαζί του και έφυγε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Νεράντζης.

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή τρία λεπτά πριν λήξει η προθεσμία -Προσωρινή εμπλοκή με Τσαυτάρη-Διαψεύδει ο Χατζηδάκης τα περί τελεσίγραφου τρόικας-Δειτε το

Κατατέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που περιλαμβάνει όλη την συμφωνία με την Τρόικα ώστε να υπάρξει έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

«Ντου» ΑΕΚτζήδων στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΚΗ»... δηλ. τη Δούρου

Με αφορμή τις δηλώσεις της Υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και με συνθήματα και φέιγ βολάν την αποδοκίμασαν έντονα.