28 Ιουλίου 2014

ΔΕΙΤΕ: έφυγε το μαγιό από γνωστή ηθοποιό και είδαμε… τον πισινό!

Είδες τι σου κάνει το μικροσκοπικό μαγιό; Έφυγε από την θέση του και… είδαμε της πασίγνωστης ηθοποιού τον λευκό τον πισινό!

Η 47χρονη ηθοποιός....

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ: Ο Μαριάς διόρισε το γιο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Λίγοι εξ ημών γνωρίζουμε τη Συμμαχία Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (Αντιφεντεραλιστών). Είναι ένα ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα που υπερασπίζεται ευρύτερες συντηρητικές και κλασικές φιλελεύθερες αρχές, που εκπροσωπείται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Συριζοκομμούνια εισέβαλαν στο γραφείο του Διοικητή Νοσοκομείου Μεσολογγίου και ο Χατζηνικολάου είδε «οργισμένους πολίτες»

Φυσικά στο βίντεο φαίνεται ότι πρόκειται για τους γνωστούς ΣΥΡΙΖΑίους "εργαζόμενους" και τις οικογένειές τους που κινητοποιήθηκαν επειδή θα ήταν δικό τους το κουμάσι που μετατέθηκε στο Αγρίνιο. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν 50-60 άτομα ενώ η οργάνωση (μικροφωνικές για να βγάλουν λόγους μετά) παραπέμπει σε πανηγύρι κομμουνιστών όπου φαίνονται να μιλάνε ο Πρόεδρος των εργαζομένων και ο συνδικάλας γιατρός με την ξεκούμπωτη ρόμπα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ; Χαστούκισε παίκτη ο προπονητής της εθνικής εφήβων μπάσκετ

Σε απαράδεκτες τακτικές του παρελθόντος κατέφυγε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος χαστούκισε τον παίκτη του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία

Κατά 300% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα για την ιστοσελίδα cyberkid.gr

Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις σε App store και Play Store

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για την εφαρμογή cyberkid που υλοποιήθηκε από τη δίωξη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας με τη χορηγία της WIND στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας www.cyberkid.gr του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πέναλτι αλα Πανένκα τον...μάρανε

Ο Ζοάο Μιράντα της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλησε να εκτελέσει ένα πέναλτι αλα Πανένκα στο φιλικό με την Σαν Χοσέ. Όπως, όμως, θα δείτε ο Βραζιλιάνος αμυντικός... εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Το ευχάριστο είναι ότι το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Γνωρίστε τρεις από τους μεγαλύτερους χάκερ στον κόσμο

Οι χάκερ υπολογιστών έχουν εξελιχθεί σε μερικούς από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας μια σειρά δεξιοτήτων που είναι γνωστή μόνο από τους καλύτερους του είδους, οι χάκερ μπορούν να κλέψουν χρήματα, προσωπικά στοιχεία και ολόκληρες ταυτότητες. Παραμένουν - ως επί το πλείστον - ανώνυμοι, κρυμμένοι πίσω από την ασφάλεια ενός υπολογιστή.

Έτσι είναι τα πόδια ενός ποδηλάτη μετά τον «Γύρο Γαλλίας»

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδύκτιο τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που ανήρτησε ο ποδηλάτης Μπαρτός Χουζάρσκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία δείχνει τα πόδια του μετά τη 18η διαδρομή του «Γύρου Γαλλίας».

Ψηφιοποιείται το αρχείο όλων των νεκρών των αγώνων του Έθνους

Από τη Διεύθυνση Ιστορίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού
 
Με ένα πολύ μεγάλο έργο – κυρίως ηθικής τάξεως – ασχολείται αυτήν την εποχή η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του ΓΕΣ (ΔΙΣ/ΓΕΣ), παράλληλα με το υπόλοιπο πολύτιμο έργο της. Ένα έργο που έχει ξεκινήσει τελείως αθόρυβα, από τον Νοέμβριο του 2012 και εξακολουθεί μέχρι τις μέρες μας με την ίδια ένταση και «πάθος» από πλευράς των αρμοδίων, αφού αφορά τη διατήρηση εις το διηνεκές των ονομάτων και των βαθμών όλων των ηρωικών νεκρών, όλων των πολέμων του Έθνους.

Φθηνότερο ρεύμα έως 42%: Πως θα «κόψετε» στη μέση τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Δυνατότητα να «κόψουν» στη μέση τους λογαριασμούς του ρεύματος δίνει η ΔΕΗ σε χιλιάδες νοικοκυριά μέσω του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ).

Εντάξει! Δεν είναι δα και Παλαιστίνιοι να κλάψουμε! Τέσσερις Ισραηλινοί νεκροί από οβίδα της Χαμάς

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν  στο Ισραήλ, όταν ένα βλήμα όλμου που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξε μια κοινότητα πολύ κοντά στα σύνορα, στην περιοχή του Εσκόλ, όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή στην Αθήνα: Πήδηξε μέσα στον Κηφισό για να ξεφύγει και έσπασε τα μούτρα του

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από τον Κηφισό ένας άνδρας, ο οποίος , περίπου στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας πήδηξε με τη μοτοσικλέτα του μέσα στο ποτάμι για να ξεφύγει από την αστυνομία.

Φωτογραφία: Ο Πουγιόλ κάνει άρση... συζύγου!

Την «αποκάλυψη» της εναλλακτικής γυμναστικής έκανε μέσω Instagram η σύντροφός του

Προπονήσεις. Διατροφή. Καλή ζωή. Τα κάνει όλα αυτά ο Κάρλες Πουγιόλ. Άλλο είναι, ωστόσο, το μυστικό για την κορμάρα που διατηρεί στα 36 του.

Η νέα ηρωίδα του Μπάτμαν είναι Εβραία και ανάβει φωτιά στα social media [εικόνες]

Οι θέσεις που εκφράζει η διάσημη και πανέμορφη Γκαλ Γκαντό, ισραηλινή ηθοποιός και ηρωίδα της επόμενης ταινίας «Batman vs Superman: Η ώρα της εκδίκησης», έφεραν θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν το κεντρικό νοσοκομείο -10 παιδιά νεκρά

Αιματοκύλισμα ξανά στην Γάζα, καθώς η εκεχειρία έλαβε άδοξο τέλος και το Ισραήλ άρχισε να σφυροκοπάει ανελέητα την περιοχή, ενώ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν το κεντρικό νοσοκομείο της πόλης.

Σε δίκη για απάτη ο ιδιοκτήτης της «ΑΓΝΟ»

Εναντίον του Νίκου Κολιού είχαν προσφύγει τέσσερις κτηνοτρόφοι για ανείσπρακτη οφειλή ύψους 1 εκατ. ευρώ - Ανάλογες μηνύσεις κατά του επιχειρηματία έχουν καταθέσει και οι εργαζόμενοι της εταιρείας

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ζογκλέρ… χειριστής εκσκαφέα

Το περιστατικό κατέγραψε στην κάμερα,  μπροστά στο κατάστημά του, ο Τζέικομπ Άμπραχαμ, στην Πανταναμθίτα της Κεράλα στην Ινδία.

Γάζα: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το πριν και το μετά

Εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών λένε ότι αν ο πόλεμος τελείωνε τώρα, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να ξαναχτιστεί ό,τι γκρεμίστηκε με κόστος που θα ξεπεράσει τα 115 εκατ. δολάρια

Δορυφορικές εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την οργάνωση «Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» δείχνουν τεράστιες εκτάσεις στη Λωρίδα της Γάζας να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς εξαιτίας των ισραηλινών επιθέσεων, την ώρα που οι συγκρούσεις συνεχίζονται για 21η ημέρα.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ: Αποφυλακίζεται ο Κώστας Γιαννίκος

Το δικαστήριο αποφάσισε την αντικατάσταση των χρηματικών εγγυοδοσιών που του είχαν επιβληθεί

Αποφυλακίζεται σήμερα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alter,  Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος κρατείται προσωρινά από το 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Η θέση οδήγησης στην F1

H θέση οδήγησης σε ένα μονοθέσιο της Formula 1 δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει, έχοντας στο μυαλό μας τη θέση οδήγησης στα συμβατικά αυτοκίνητα.

Οκτώ δήμαρχοι εναντίον Καμίνη και Μπουτάρη επειδή είναι καραΠΑΣΟΚοι και το παίζουν ανεξάρτητοι

Αντίπαλον δέος για την κίνηση των δημάρχων της Κεντροαριστεράς φαίνεται να συγκροτείται με πρωταγωνιστές οκτώ δημάρχους.

Οι οκτώ δήμαρχοι εξέδωσαν ανακοίνωση απάντηση στον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Γραφείο συνοικεσίων για αντάρτες στη Συρία

Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους άνοιξαν ένα γραφείο στη βόρεια Συρία, όπου οι ανύπαντρες γυναίκες και οι χήρες μπορούν να εγγραφούν για να βρουν συζύγους μεταξύ των μαχητών της ακραίας ριζοσπαστικής οργάνωσης.

META 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗ΅Σ ΙΟΝΙΚΗΣ: Διαλύεται το παλιό ταμείο-12 συνταξιούχοι πλήρωσαν εισφορές 184.000 ευρώ και πήραν 1.167.000 επικουρική σύνταξη

[Το 1999 η ΙΟΝΙΚΗ αγοράστηκε από την ALPHA και ένα χρόνο αργότερα συγχωνεύτηκαν]

Αρχισε η διαδικασία ομαδικής αποχώρησης και αυτοδιάλυσης του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής -Λαϊκής Τράπεζας, καθώς, με τους συλλόγους εργαζομένων έξι τραπεζών να λαμβάνουν την απόφαση για να μπορέσουν να προστατεύσουν τις συντάξεις τους.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΝΥ!Στο Ειδικό Δικαστήριο ο Παπακωνσταντίνου: «Έσβησε εσκεμμένα τα ονόματα συγγενών του»!

Παραπέμπονται η εξαδέλφη και 2 γαμπροί του

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε Ειδικό Δικαστήριο εισηγείται με πρόταση του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Βασίλης Πλιώτας, μετά το τέλος της ανάκρισης από τον αρεοπαγίτη ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Καλαγανίδη.

Δεν τη γλίτωσε ο Μέσι -Θα δικαστεί για φοροδιαφυγή

Παρά την πρόταση του εισαγγελέα, ο Λιονέλ Μέσι δεν τη γλίτωσε τελικά. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο για τη φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε εξάχρονο να κάνει «limbo skating» κάτω από 39 αυτοκίνητα!

O εξάχρονος Γκάγκαν Σατίχ από την Ινδία έχει βάλει στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες κάνοντας «limbo skating» κάτω από 39 αυτοκίνητα! Τι είναι το «limbo skating»; Είναι το πατινάζ κάτω από οποιοδήποτε αντικείμενο, στην προκειμένη περίπτωση κάτω από αυτοκίνητα, όπου ο αθλητής πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδη στάση.

Περισσότεροι από 2.500 διασώστες της 11ης Σεπτεμβρίου πάσχουν σήμερα από καρκίνο

[Είναι πασιφανές ότι οι σκόνη που εισέπνευσαν οδήγησε στον καρκίνο... τα υπόλοιπα είναι σενάρια για ψεκασμένους της New York Post]

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούν οι τραγικές ιστορίες χιλιάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις προσπάθειες διάσωσης έπειτα από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, το 2001.

Αλλαγή ηγεσίας στο ΤΑΙΠΕΔ: Αυτοί είναι ο νέος πρόεδρος και νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου

Την αλλαγή φρουράς και στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών με τους Κωνσταντίνο Μανιατόπουλο και Γιάννη Εμίρη να αποτελούν παρελθόν από τις θέσεις του πρόεδρου και του διευθύνοντα συμβούλου.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ:Λίντσαραν γιαγιά με τα δύο της εγγόνια και έκαψαν ολόκληρο χωριό για μια ανάρτηση στο Facebook

Εξαγριωμένο πλήθος στο ανατολικό Πακιστάν σκότωσε μία γυναίκα που ανήκε στη μουσουλμανική μειονότητα Αχμαντίγια και τις δύο εγγονές της και πυρπόλησαν πολλά σπίτια επειδή προσβλήθηκαν για μία ανάρτηση στο Facebook ενός από τα μέλη της συγκεκριμένης μειονότητας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

BINTEO-Κάμερα του Ισραηλινού στρατού σε τούνελ της Χαμάς -Ο εντοπισμός, τα εκρηκτικά και ανατίναξή του

Η μάχη στη Λωρίδα της Γάζας μαίνεται με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να πλήξουν η μία την άλλη. Η μεν Χαμάς με τη συνεχή ρίψη ρουκετών προσπαθεί να πλήξει το Ισραήλ και από την άλλη ο στρατός των Ισραηλινών να συνεχίζει τις χερσαίες επιθέσεις.

Το υπέροχο σώμα της Κάρλα Μπρούνι [εικόνες]

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της Γαλλίας, ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι, κάνουν τις διακοπές τους στον πύργο που διαθέτουν στη Νότια Γαλλία και κάνουν όλη τη χώρα να μιλά γι'αυτούς.

Τουρκάλα ποπ σταρ ήθελε να μπει στη Χίο με διαβατήριο του ψευδοκράτους [εικόνες]

Η Τουρκάλα ποπ σταρ, Bengü τα ήθελε και τα έπαθε! Μπορεί να της αρέσουν τα ελληνικά νησιά και ιδιαιτέρως η Χίος, αλλά το γεγονός ότι ήθελε να εισέλθει με διαβατήριο του ψευδοκράτους της Κύπρου, της προκάλεσε ουκ ολίγα (και φυσιολογικά) προβλήματα.

ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; Ντύθηκε γαμπρός ο γιός του Βύρωνα Πολύδωρα -Δημοσιογράφος η νύφη [εικόνες]

Ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα, Γιώργος, ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Εβίτα Θυσιάδου.

ΦΩΤΟ-Πως μια εντυπωσιακή 18χρονη αθλήτρια κατάφερε να εκνευρίσει τις συμπαίκτριές της με την ομορφιά της

Την γκρίνια της ίδιας της της ομάδας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει η εντυπωσιακή Σαμπίνα Αλτινμπέκοβα, καθώς, οι συμπαίκτριές της σε μια πρωτοφανή στιγμή ζήλιας διαμαρτύρονται επειδή όλοι κοιτάζουν την 18χρονη αθλήτρια.

ΦΩΤΟ-Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Revolution» στη Λακωνία για διακοπές

Η Τρέισι Σπυριδάκος μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια σε αμερικανικές σειρές ωστόσο, η καταγωγή της είναι ελληνική.

Η ηθοποιός κατάγεται από τη...

ΡΕΣΙΤΑΛ! Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Φόρος τρέλας για όσους ζητούν διαζύγιο!

O Kύπριος Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος απαντώντας στις διαμαρτυρίες πολιτών για το υψηλό κόστος έκδοσης εκκλησιαστικών διαζυγίων ανέφερε πως πρόκειται για φόρο «πελλάρας» (τρέλας) και εισηγήθηκε στα ζευγάρια να μη χωρίζουν.

Η απαντηση των δημάρχων στους Πασόκους Καμίνη και Μπουτάρη για την πρωτοβουλία τους

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ανεξαρτησία προϋποθέτει την ειλικρίνεια κύριοι συνάδελφοι.

Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύθηκε σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στην Κ.Ε.Δ.Ε. θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γρήγορα αντανακλαστικά της έσωσαν τη ζωή

Μία οδηγός αυτοκινήτου σε επαρχιακό δρόμο της Αγγλίας είδε ξαφνικά ένα όχημα από το αντίθετο ρεύμα να κατευθύνεται πάνω της. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της κατάφερε να στρίψει το τιμόνι όσο χρειαζόταν για να το αποφύγει οριακά…

ΦΩΤΟ-Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διοργανώνεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη...

Δευτέρα και Παρασκευή θα είναι ούτως ή άλλως αργίες:

Aυτά είναι τα κάστρα της ελληνικής κουζίνας στο Λονδίνο – Γιατί σαρώνει η γαστρονομία μας; [εικόνες]

Μια ομάδα επίμονων, μεθοδικών, Ελλήνων με ουσιαστική γνώση για το ελληνικό φαγητό, τα ελληνικά προϊόντα και τις σύγχρονες συνθήκες του marketing έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια σταθερά διευρυνόμενη αγορά για ελληνικές γεύσεις στο Λονδίνο, τείνοντας να κάνουν την ελληνική γαστρονομία τάση.

BINTEO-Γελάει ο πλανήτης με τις βουτιές Σαβιόλα-Το στόλισμα απ'τον Τζέραρντ: "Γαμ@μένο σκ@τόσπιτο"

Σε μια φάση του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ, ο Χαβιέρ Σαβιόλα έπεσε με ένα… υπερβολικό τρόπο σε μαρκάρισμα του Στίβεν Τζέραρντ, κάτι που εξόργισε τον αρχηγό των “ρεντς”, ο οποίος και τον "στόλισε"

Νέα εσωκομματικά προβλήματα στους ΑEροψεκασμένους. Τι συμβαίνει με τον Ουζουνίδη

Πολλά, μεγάλα και διαρκή είναι τα προβλήματα στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Το κόμμα βρίσκεται (η αλήθεια είναι ότι συντελούν εξώφθαλμα σε αυτό και εξωτερικοί παράγοντες) σε κατάσταση αποσύνθεσης. Μετά από τις ευρωεκλογές έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου αλλά και οι παραμένοντες σε αυτό δεν έχουν και τόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Το "Ποτάμι" στα βράχια των Μετεώρων για... αναρρίχηση!

Αναρρίχηση στους βράχους των Μετεώρων θα επιχειρήσουν αύριο, Τρίτη, τα στελέχη του Ποταμιού, Στέφανος Ψημένος και Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ στα Μετέωρα.

Μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και επίδομα σε ευπαθής ομάδες ζητούν 33 βουλευτές της Ν.Δ

Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, 33 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Σκληρή γραμμή στο Κυπριακό από Σαμαρά - Αναστασιάδη

Τι ειπώθηκε μετά τη συνάντηση - Σημεία απόκλισης με τους Τουρκοκυπρίους
 
Σκληρή γραμμή φαίνεται να υιοθετούν Αθήνα και Λευκωσία στο ζήτημα του Κυπριακού όπως προκύπτει από τη συνάντηση που είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Νίκο Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατατίθεται στη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο - Ποια είναι τα 9 "νέα" μέτρα που περιλαμβάνει

Του Κωστή Πλάντζου

«Μάχη» με το χρόνο για να προλάβει να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ, ώστε να ψηφιστεί πριν τις 8 Αυγούστου δίνουν στην κυβέρνηση.

Κίεβο: Τα μαύρα κουτιά δείχνουν πως θραύσματα πυραύλων έριξαν το Boeing

Τα πρώτα στοιχεία από τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, που συνετρίβη στις 17 Ιουλίου με 298 επιβαίνοντες στην ανατολική Ουκρανία, έδωσε στη δημοσιότητα το Κίεβο.

Την Τετάρτη ξαναχρεοκοπεί η Αργεντινή του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αργεντινή προετοιμάζεται για μία νέα χρεοκοπία την Τετάρτη, την τρίτη σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο των 30 ετών, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης της χώρας και μίας ομάδας πιστωτών της δεν φαίνεται να έκαναν πρόοδο την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

ΑΛΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ... ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ: Νέο κόμμα με το όνομα ΣΟΔΗΑ προανήγγηλε ο Γιάννης Πανούσης

Πρωτοβουλία για πολιτικό μόρφωμα – ομπρέλα με το όνομα ΣΟΔΗΑ όπου μπορούν να μετάσχουν όλα τα ενδιαφερόμενα κόμματα με στόχο τη διαμόρφωση μια σοσιαλιστικής δημοκρατικής αριστεράς προανήγγειλε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Γιάννης Πανούσης.

Από την 1η Αυγούστου τα εκκαθαριστικά για το Φόρο Ακινήτων -Εξόφληση σε πέντε δόσεις

Στο TAXIS θα ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου η αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Ετσι οι φορολογούμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να επισκέπτονται τη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να ενημερωθούν για τις δόσεις που θα πρέπει να καταβάλλουν.