20 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ νέτα σκέτα: Και δραχμή και στάση πληρωμών.... και μετά 1-2 χρόνια θα είμαστε άρχοντες-ΝΔ: Ας μοντάρει ο κ. Σκουρλέτης τον Χιωτίδη

[Επειδή ξέρουν ότι θα πέσει πείνα με δραχμή (αφού κανείς δεν θα μας δανείζει μιας και μόλις θα έχουμε φεσώσει όλο τον πλανήτη) λένε "με δραχμή θα περάσουμε δύσκολα 1-2 χρόνια (για το μετά δεν μιλάν αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά θα απογειωθούμε) αλλά με μνημόνια θα μας βάλουν θηλιά στο λαιμό για 30 χρόνια"... πάντως μεγάλε αν είναι θηλιά σαν αυτή που λέει "αυξήθηκαν φέτος κατά 30% οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων" ή "πουλήθηκαν μέσα σε 2-3 μέρες τα 20.000 iphone που είχε παραγγείλει ο έλληνας αντιπρόσωπος της apple", ήταν τόσο χαλαρή που δεν την καταλάβαμε...]

Αίσθηση προκάλεσε με τα λεγόμενα του σε τηλεοπτικό σταθμό ο  υποψήφιος βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ στην  Κοζάνη, Γιώργος Χιωτίδης.

Ο κ. Χιωτίδης μιλώντας στο Flash Κοζάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά «Aν χρειαστεί να πάμε για  δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε  παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη  δραχμή. Τελεία και παύλα!». «Mε τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θήλεια που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια», πρόσθεσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Νέα Δημοκρατία: Ας μοντάρει ο κ. Σκουρλέτης τον Χιωτίδη

Τη δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Γιώργου Χιώτιδη, παραθέτει αυτούσια σε ανακοίνωση της η ΝΔ και καταλήγει λέγοντας να «τη μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης»

Ο κ. Χιωτίδης ανέφερε «εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα θα πάμε... εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε. Τελεία και παύλα».

«Και εάν χρειαστεί», προσθέτει ο υποψήφιος βουλευτής, «προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή»

«Με αυτή την έννοια το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό», καταλήγει ο κ. Χιωτίδης