21 Ιανουαρίου 2015

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ! Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου

Την άποψη ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει χρόνο για να λειτουργήσει η Δημοκρατία, διατύπωσε μιλώντας στον Βήμα fm ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας Γιάννης Δραγασάκης,  προσθέτοντας ότι η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο.

O κ. Δραγασάκης ανοίγοντας τα «χαρτιά» του ανέφερε ότι το κόμμα του δεν θα δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου (οπότε εκπνέει το τρέχον πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας), παρά θα ζητήσει χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει τις δικές του προτάσεις που αφορούν: το νέο πλαίσιο δημοσιονομικών στόχων, το εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και το δημόσιο χρέος.

Η διαπραγμάτευση έχει ξεκινήσει, πρόσθεσε ο υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι πρέπει να βγούμε από την παγίδα να μας δανείζουν για να πληρώνουμε παλιά χρέη, ενώ επανέλαβε τη θέση ότι η πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα οδηγεί στην καταστροφή της χώρας. «Αν υπάρχει άλλη άποψη θα την ακούσουμε» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς τέλος, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ  θα θέσει θέμα δημοψηφίσματος είπε ότι το δημοψήφισμα τίθεται την Κυριακή και πρόσθεσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι ο λαός θα καταδικάσει τα μνημόνια.