26 Ιανουαρίου 2015

Τηλέφωνο Σαμαρά σε Τσίπρα για συγχαρητήρια -Ολος ο διάλογος-Τον είχε προλάβει ο Αβραμόπουλος

Ο Αβραμόπουλος ήταν ο πρώτος που έτρεξε στο τηλέφωνο για να συγχαρεί τον Τσίπρα! 

Λίγο μετά τις 10 και αφού το υπουργείο Εσωτερικών είχε δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη ασφαλή εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα εκφράζοντάς του τα συγχαρητήριά του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ» ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα συγχαρητήρια του κ. Σαμαρά με τον τελευταίο να του ανταπαντά πως αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός.

Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε μέσω Twitter o Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Όλοι οι Έλληνες εύχονται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να επιτύχουν για το καλό της χώρας. Συγχαρητήρια για την αδιαμφισβήτητη νίκη του» έγραψε ο κ. Μουρούτης.

Από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τα πρώτα συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεχάρη τηλεφωνικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την μεγάλη επιτυχία στο σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
«Θετική ενέργεια το τηλεφώνημα του Αβραμόπουλου, αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός και περιμένω τις επόμενες ώρες και από τον απερχόμενο πρωθυπουργό να πράξει το ίδιο» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να πολιτευτεί επιδιώκοντας την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Το πρόσωπο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ανακοινωθεί αρμοδίως, από τον Πρόεδρο του κόμματος» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συγχαρητήρια έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα τηλεφωνικά και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Γεργκ Άσμουσεν.

Συγχαρητήρια και από Κουβέλη για την «ιστορική νίκη της Αριστεράς»

Με τον Αλέξη Τσίπρα επικοινώνησε ο συν-επικεφαλής του κόμματος Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά, Φώτης Κουβέλης, μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος, και τον συνεχάρη για τη νίκη του, κάνοντας λόγο για «ιστορική νίκη της Αριστεράς». Ο διάλογος Αλ. Τσίπρα και Φ. Κουβέλη έγινε σε θερμό κλίμα.