16 Ιανουαρίου 2015

«Είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας» αλλά χωρίς Αντώναρους, Πάκηδες κ.λπ

Υποδοχή ηγέτη επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή σήμερα το πρωί συγκεντρωμένοι έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη που είχαν ενημερωθεί για την επίσκεψή του.

«Κώστα προχώρα. Κώστα είναι η ώρα του Καραμανλή» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν ενώ ακούγονταν συνεχώς χειροκροτήματα.

«Μαζί σου μαζί σου» ακούστηκε για να ακολουθήσει το ρυθμικό «Ηρθε η ώρα του Καραμανλή». Κάποιος του φώναξε «είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας» για να ακουστεί ξανά δυνατό χειροκρότημα.




Η θερμή υποδοχή του Τζιτζικώστα στον Κώστα Καραμανλή
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έφτασε, πριν από λίγο, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Πλήθος κόσμου, υποστηρικτών του κόμματων, αλλά και στελεχών της ΝΔ, υποδέχτηκαν τον πρώην Πρωθυπουργό, ενώ με θερμή χειραψία τον καλωσόρισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Αυτή τη στιγμή, οι δύο άντρες βρίσκονται στο γραφείο του Περιφερειάρχη, ενώ, όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος της συνάντησης, δεν θα κάνουν δηλώσεις.