Αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Μητρόπολη, ο κ. Σαμαράς έφτασε στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας, όπου τον καλωσόρισε ένας νεαρός που κρατούσε ανθοδέσμη. Τον κ. Σαμαρά υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είναι και ο ίδιος υποψήφιος στη Β' περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Σαμαράς, χαμογελαστός και ευδιάθετος, μπήκε στα περισσότερα καταστήματα που βρίσκονται στην πλατεία και έτυχε θερμής υποδοχής από τους μαγαζάτορες. Μάλιστα, υποστηρικτές της ΝΔ τον κέρασαν ουζάκι με μεζέ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε κτηνοτροφική μονάδα στη Σίνδο ενώ θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Β'Θεσσαλονίκης μέχρι το βράδυ στις 18:00 όπου και θα μιλήσει στο Βελλίδειο.
