17 Ιανουαρίου 2015

Μπακογιάννη: “Τόση μπουρδολογία δεν έχω ξανακούσει”

“Τόση συμπυκνωμένη μπουρδολογία δεν έχω ακούσει σε καμία εκλογή… από το θα τυπώσουμε χρήματα που μόνο αν το έλεγε ένα παιδί του δημοτικού. Και το κόμμα που την έχει υποψήφια δεν έβγαλε μια ανακοίνωση» είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη για τις δηλώσεις της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στον RealFm 97,8 και στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου, η κα Μπακογιάννη είπε ότι ο «Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, της μείωσης του ΕΝΦΙΑ» και τόνισε: «Αλλά από τη μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποτέ δεν έχω δει συνομιλητές να πετούν την μπάλα στην εξέδρα όταν καλούνται να απαντήσουν συγκεκριμένα».

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις υποστήριξε ότι και «στις εκλογές του 2000 οι προγνώσεις και οι δημοσκοπήσεις έφερναν τον Κώστα Καραμανλή πρώτο αλλά δεν έγινε έτσι. Την τελευταία εβδομάδα και μέσα στις κάλπες θα παρθούν οι αποφάσεις και τελευταία στιγμή μπορεί και πρέπει να αλλάξουν γνώμη οι Έλληνες ψηφοφόροι».