15 Ιανουαρίου 2015

Σταμάτης: «Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο Σκουρλέτης»

«Το πρόβλημα με τον κ. Σκουρλέτη, είναι ότι αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος είπε ότι μπορούμε να βρούμε 120 δις από έντοκα!
Ο κ. Σταμάτης είπε πως ο κ. Σκουρλέτης «δεν θα επανερχόταν στο θέμα των εντόκων γραμματίων που έθεσε ο κ. Τσίπρας στην συνέντευξή του στην Real News για να ξαναθυμίσει τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις εκείνες. Όπως και την αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ επί τρεις ημέρες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με επιθέσεις ακόμη και κατά του υπουργού των Οικονομικών για το ίδιο θέμα, ο οποίος του απάντησε πλήρως και τεκμηριωμένα».

«Όσο για τις άλλες ερωτήσεις, που θέτει στην ανακοίνωσή του, καλό θα ήταν να τις θέσει στον εαυτό του. Και τούτο γιατί τα θεσμικά όργανα και τα πρόσωπα, στα οποία αναφέρεται σήμερα θετικά (Ευρωπαϊκό δικαστήριο, Ντράγκι, Αβραμόπουλος) είναι τα ίδια, εναντίον των οποίων καταφερόταν ο ίδιος και το κόμμα του μόλις χθες! Ο υπουργός κατέληξε λέγοντας πως «Η όψιμη προεκλογική μεταμόρφωσή τους μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης, είχε κατηγορήσει τον κ. Σταμάτη ότι έχει άγνοια στα οικονομικά και δεν αντιλαμβάνεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία.