20 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτη προπαγάνδα! Ο Βηματοδότης λέει ότι ο Άκης επιτίθεται σε ΝΔ... και ΣΥΡΙΖΑ!!

Και φυσικά δεν άρεσε στο ΒΗΜΑ η χθεσινή δήλωση του Άκη που επιβεβαιώνει πως ότι λαμόγιο υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ έχει μεταναστεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ... γιαυτό την παραποιεί αφού ο Άκης είπε: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με κυνηγάνε αλλά ευτυχώς έρχεται ΑΛΛΑΓΗ...

Από τους πρώτους που έσπευσε να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους των φυλακών ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αναφέρει ο Βηματοδότης και προσθέτει:

«Τι θα ψηφίσει; Με δεδομένο ότι κατηγορεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντία (υπόθεση εκβιαστών), τον Γ. Παπανδρέου και το ΠαΣοΚ ότι του έστησαν την υπόθεση με τους εξοπλισμούς, τι απομένει;»

«Και μια και ο λόγος για τον Ακη, σας πληροφορώ», συνεχίζει το δημοσίευμα, «ότι λίγο προτού οι άνδρες των ΕΚΑΜ κάνουν έφοδο στο κελί του για τη νέα υπόθεση των εκβιαστών στην οποία έχει εμπλακεί, η διεύθυνση των φυλακών έθεσε σε συναγερμό το... ιατρείο της φυλακής φοβούμενη τα χειρότερα.

«Πάντως», αναφέρει το ρεπορτάζ, «όταν εισήλθαν οι άνδρες του ΕΚΑΜ στο κελί του (το μοιράζεται με δύο Αλβανούς), ο Ακης ήταν ψύχραιμος και ρώτησε: “Τι ψάχνετε πάλι, βρε παιδιά;”».

ΠΗΓΗ: tovima.gr