18 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Η λίστα της Ίντερπολ στην Αθήνα για τους τζιχαντιστές-Τώρα οι Βέλγοι ζητάνε την έκδοση του συλληφθέντα!

Ένας 30χρονος Αλγερινός (κατ'άλλους Μαροκινός) μετανάστης αποδείχθηκε πως ήταν ο ύποπτος που έπιασε η αστυνομία στο Παγκράτι, θεωρώντας ότι πρόκειται για τον τζιχαντιστή του Βελγίου.

Η λίστα – φωτιά που εστάλη στην Αθήνα από την Ιντερπόλ περιλαμβάνει τα ονόματα επτά φανατικών ισλαμιστών που φέρεται να είχαν σχέση με σχεδιαζόμενα χτυπήματα στο Βέλγιο.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ


Ήξεις αφήξεις από τους Βέλγους! Ζήτησαν έκδοση του Μαροκινού!

Βέλγοι εισαγγελείς δήλωσαν αργά απόψε πως έχουν ζητήσει την έκδοση ενός προσώπου που συνελήφθη στην Ελλάδα σχετικά με την πιθανή διασύνδεσή του με μία αποτυχημένη ισλαμιστική συνωμοσία για επίθεση στη βελγική αστυνομία.

Ενώ αρχικά οι βελγικές αρχές είχαν στείλει σήμα στις ελληνικές, στο οποίο ανέφεραν ότι δεν τους ενδιαφέρει η περίπτωσή του Μαροκινού που συνελήφθη στο Παγκράτι, στη συνέχεια όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πριν λίγοι ώρα οι Βέλγοι έκαναν στροφή 90 μοιρών και έστειλαν εκ νέου σήμα στην αντιτρομοκρατική για άμεση έκδοση του 27χρονου Μαροκινού που συνελήφθη στο Παγκράτι.

Οι Βέλγοι δεν ξεκαθαρίζουν αν θεωρείται ύποπτος ή αν απλά θέλουν να τον εξετάσουν, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως εντόπισαν κάποια στοιχεία και για τον λόγο αυτό θέλουν να εξετάσουν τον Μαροκινό που συνελήφθη στο Παγκράτι.