18 Ιανουαρίου 2015

Δεν διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βάλει χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές και τα λαχεία!

Τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, περί φορομπηχτικής πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που εγγυάται τις καταθέσεις».
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ψάχνεις με το κιάλι για να βρεις μια αλήθεια στα όσα καθημερινά ισχυρίζεται η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλούν για ασφαλιστικά ταμεία εκείνοι που τα κατέστρεψαν μέσω του PSI και πετσόκοψαν τις συντάξεις.

Μιλούν για τις καταθέσεις των πολιτών εκείνοι που τις καταλήστεψαν μέσα από φοροεπιδρομές,  κατασχέσεις και μειώσεις σε μισθούς.

Για χαράτσια εκείνοι που τα επέβαλαν ως «προσωρινά» για να γίνουν μόνιμα. Μιλούν για τα τυχερά παιχνίδια εκείνοι που ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ σε φίλους τους επιχειρηματίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που εγγυάται τις καταθέσεις, την επαναφορά του δώρου Χριστουγέννων για τις χαμηλές συντάξεις, καθώς και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων.

Εμάς το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, δεν κρυβόμαστε, δεν λέμε άλλα στο λαό και άλλα στα  e-mails».

Σταμάτης: "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Στη δήλωσή μου για την πρόσθετη φορολόγηση των συναλλαγών των πολιτών στις Τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με το γνωστό «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»" τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Την επιβεβαίωση της όμως την έχει κάνει ο υπεύθυνος του Ασφαλιστικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρομπόλης, επικαλούμενος το Πρόγραμμα του Κόμματός του. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους" επισημαίνει ο κ. Σταμάτης.