17 Ιανουαρίου 2015

Στο Νομισματοκοπίο κόβουν φλέβες…

Στα ‘λεγα… Να πεις ότι δε στα ΄λεγα… Το έκανε πάλι το θαύμα της η Rachel. Ναι παιδί μου, αυτή η υποψήφια βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ. Είδε και απόειδε το κορίτσι. Είδε ότι στα τηλεοπτικά παράθυρα και πάνελ «παίζουν» συγκεκριμένα ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Στρατούλη, Λαφαζάνη, Μπαλάφα) και αυτή δεν την καλούν ούτε για «γλάστρα». Είδε ότι και εκεί στα βόρεια κινδυνεύει να της φάει τη δόξα η έταιρη ξανθιά, Θεοδώρα Τζάκρη, και σου λέει τώρα είναι η ώρα να δράσω.
Έκατσε, σκέφτηκε, τα έβαλε κάτω και αποφάσισε… Για χούντα είπε, μηνύσεις σε δημοσιογράφους έκανε, σε κάγκελα κρεμάστηκε, θέματα που έθιγε όταν ήταν δεξιά πλέον δεν «έπαιζαν», τι να κάνει και αυτή; Έκατσε παρακολούθησε όλα τα θέματα που αποτελούν «καυτή πατάτα» για την κοινωνία και φυσικά πρώτο και «διαχρονικό» αυτό της οικονομίας.

Έτσι, λοιπόν η Ραχήλ, αριστερή και προοδευτική, μην ξεχνιόμαστε, χτες το βράδυ καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού το έκανε το θαύμα της. Σε εξευγενισμένο ξεμάλλιασμα με πολιτικό της αντίπαλο όταν αυτός της είπε πως αν ακολουθηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσουν να μας χρηματοδοτούν και δεν θα έχουμε ευρώ και θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στην δραχμή του είπε:

“Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται”. Και συνέχισε:

“Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ”.

Και ναι με αυτή τη φράση η Rachel τα κατάφερε! Έγινε viral και παίζει η μούρη της σε όλα τα μέσα. Κατάφερε όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί της… Ποια συνέντευξη Τσίπρα, ποιος Τσακαλώτος με το συντελεστή φορολόγησης στο 50%… Εδώ η βλαχούλα εν μία νυκτί κατάφερε να λύσει όσα δε μπορούν πρωθυπουργοί και άγιοι μαζί.. Τι είναι μωρέ τα λεφτά, χαρτάκια… Ας κόψουμε και λίγα παραπάνω να βρίσκονται…


Άραγε ο Λαφαζάνης να ζει ακόμα;

Μάθε τον Σύριζα