27 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ! Ελεύθερος ο γιατρός, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα - ανακριτή

Άλλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σύλληψης του γιατρού του Νοσοκομείου και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει σκοπιμότητες

Με ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα Άρτας, αφέθηκε ελεύθερος ο γιατρός του Νοσοκομείου Άρτας, που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, με την κατηγορία της δωροδοκίας και απολογήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ», προέκυψαν σημαντικά στοιχεία, τα οποία έδειξαν πως οι κατηγορίες, ήταν ψευδείς και κατασκευασμένες, για να πάρει η όλη υπόθεση τον δρόμο της τακτικής ανάκρισης, η οποία και θα δείξει τι ακριβώς έχει συμβεί και πως εξελίχτηκε αυτή η ιστορία. Αναζητώντας την σκοπιμότητα, θα έλεγε κανείς πως πίσω απ’ αυτή την ιστορία μπορεί να είναι ο φθόνος για την ουσιαστική καταξίωση του νεαρού γιατρού ή επαγγελματικά συμφέροντα, τα οποία μπορεί και να βλάπτονται. Κανείς δεν μπορεί να παραγράψει την σημαντική, επί των ημερών του, αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας, που θεωρείται και είναι μία απ’ τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Ο γιατρός συνεχίζει την εργασία του στο Νοσοκομείο Άρτας.

Δεύτερες σκέψεις

Η «Γ» παρουσίασε πρώτη το περιστατικό, με όσες πληροφορίες είχε στην διάθεσή της. Όμως η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, επιβάλλει τις δεύτερες σκέψεις, που πρέπει να εστιαστούν στο περιεχόμενο των πληροφοριών, οι οποίες κάνουν λόγο για σκοπιμότητες και επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, με βάση την κοινή παραδοχή πως ο γιατρός είναι απ’ τους κορυφαίους στην πατρίδα μας και με διεθνή αναγνώριση βεβαίως.

Οι δεύτερες σκέψεις, που αφορούν στο αν είναι λογικό για την περιοχή μας, να… κάψουμε έναν τόσο σημαντικό επιστήμονα, με φόντο τις σκοπιμότητες;

Κώστας Γκέτσης
http://www.gnomiartas.gr/news/item/9114-giatros