08 Ιανουαρίου 2015

Ο αδίστακτος Τσίπρας θα τηρήσει τις υποσχέσεις του στο λαό ενώ “εκτελεί” τους μέχρι χθες συμμάχους του για τη μη εκλογή Προέδρου

«Ρουθούνι» δεν θα μείνει ζωντανό από εκείνους που πίστεψαν στον Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησαν το αδιέξοδο στο οποίο τους οδήγησε με την καταψήφιση του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Έτσι, μετά την κεντροδεξιά Ραχήλ Μακρή που την… κατάντησε να συζητά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έκοψε ουσιαστικά από τα ψηφοδέλτια του κόμματός του και μια άλλη προερχόμενη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτή της τελευταίας Βουλής, τη Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Την άφησε εκτός της νέας Βουλής αφού της πρότεινε να συμμετάσχει σε τιμητική (μη εκλόγιμη) θέση στον συνδυασμό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται κι από την ακόλουθη δήλωση της κυρίας Γιαταγάνα:

«Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Τσίπρα, για την εξόχως τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Δεν αποδέχτηκα την πρόταση αυτή, γιατί έχω μάθει να κερδίζω η ίδια, με τον αγώνα μου, την όποια θέση μου ανήκει.Είχα ζητήσει να δώσω τη μάχη του σταυρού στην Α’ Θεσσαλονίκης, για να κρίνουν οι συμπολίτες μου εάν επιθυμούν να υπάρχει και η
δική μου φωνή στην επόμενη Βουλή. Δηλώνω ότι θα είμαι πάντοτε παρούσα, σε όλους τους αγώνες που θα δώσει ο Ελληνικός Λαός για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του».

Και δεν είναι μόνο προς τις κυρίες Μακρή (της πρότεινε να είναι υποψήφια στα… Γρεβενά κι όχι στην Κοζάνη που εκλέχτηκε) και Γιαταγάνα, ανήθικη η συμπεριφορά του επίδοξου πρωθυπουργού.

Τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Θόδωρο Παραστατίδη τον στέλνει υποψήφιο από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη ενώ κακομεταχειρίζεται ακόμα και τον 93χρονο Μανώλη Γλέζο, ο οποίος έχει ζητήσει επίμονα να είναι υποψήφιος στις Κυκλάδες κι όχι στο Επικρατείας.

Παράλληλα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Γλέζο και για ένα άλλο θέμα, στη θέση του να κοπούν οι Βουδούρης (αυτόν τον βάζει τελικά στη Β’ Αθήνας) και Παραστατίδης από τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ επειδή προχώρησαν σε επίθεση κατά των ανεξάρτητων βουλευτών που ψήφισαν Δήμα, η οποία δεν συνάδει στο ήθος και στο ύφος της Αριστεράς.

Τέλος, «αδειάζει» και την παλαιότερη σύμμαχό του Λούκα Κατσέλη επειδή κάποια από τα πρόσωπα που του πρότεινε για τα ψηφοδέλτια, διατέλεσαν προ τριετίας και… βάλε συνεργάτες υπουργών του ΠΑΣΟΚ!!!