13 Ιανουαρίου 2015

Στην Ευελπίδων ο Κασιδιάρης-Έχει κάνει μήνυση για προσωπικά δεδομένα επειδή του έβγαλαν βίντεο με καφριλίκια

Επικός κωλοτούμπας ο Ηλίας... έβγαλε το βίντεο του Μπαλτάκου αλλά έκανε μήνυση σε άλλους που έβγαλαν δικό του βίντεο με καφριλίκια

Με το μόνιμα ειρωνικό του χαμόγελο στο πρόσωπο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων ο προφυλακισμένος υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Κασιδιάρης πήγε στην Ευελπίδων καθώς εκδικάζεται στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο η μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του διευθυντή της «Εφημερίδας των Συντακτών» Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας «Ιός». Στη δίκη παρίσταται ο μηνυτής Ηλίας Κασιδιάρης και πολλοί μάρτυρες υπεράσπισης της εφημερίδας, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Αφορμή για τη μήνυση ήταν η δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο ο Κασιδιάρης εμφανίζεται να υποδύεται τον αρχιφύλακα που επιβλέπει τον ξυλοδαρμό «κρατούμενου» από «αστυνομικούς». Ο μηνυτής επικαλείται τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, για ένα βίντεο που απλώς επιβεβαιώνει μια καθιερωμένη πρακτική στο ρεπερτόριο της Χρυσής Αυγής: Αυτήν της αντιποίησης αρχής, που προφανώς αποτελεί αδίκημα.