21 Ιανουαρίου 2015

Στη φυλακή η ξανθιά δικηγόρος του Βλαστού -«Δεν είμαι ερωμένη του» -Ολα όσα είπε στην απολογία της [εικόνες]

Aρνήθηκε την οποιαδήποτε προσωπική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό η συνήγορός του Αδαμαντία Αγγελέτου η οποία σήμερα απολογήθηκε στους ανακριτές κατά της διαφθοράς για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των 37 προσώπων.
Μετά το πέρας της απολογίας της οι ανακριτές αποφάσισαν την προφυλάκισή της, αλλά και την προφυλάκιση ενός ακόμη κατηγορουμένου. Ο λόγος για τον 60χρονο Δημήτρης Χατζησταύρου, έγκλειστο των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο στην εγκληματική δράση της οργάνωσης

Η ξανθιά δικηγόρος φέρεται να υποστήριξε ότι πρωτοήλθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό πριν 2 χρόνια όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του την διόρισε αυτεπαγγέλτως συνήγορό του.

Η Αδαμαντία Αγγελέτου φέρεται ακόμη να αρνήθηκε ενώπιον των ανακριτών ότι είχε ερωτική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό, κάτι το οποίο είχε υποστηρίξει η Λίτσα, η ξαδέλφη του Βλαστού η οποία με σειρά καταθέσεων της στην αστυνομία αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ξανθιά νεαρή δικηγόρος υποστήριξε στην απολογία της ότι η σχέση της με τον Παναγιώτη Βλαστό ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι η ίδια ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της εκδικητικότητας της «Λίτσας», γιατί η τελευταία ήθελε να την εκδικηθεί επειδή αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.