06 Ιανουαρίου 2015

Η "τρόικα" που τρέχει τις εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία

Ποιοι έχουν αναλάβει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και τον συντονισμό των οργάνων
 
Την επιχείρηση κατάρτισης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων συντονίζει εδώ και περίπου 15 ημέρες, ο γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον υπουργό Επικρατείας, Δ. Σταμάτη, και τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Κ. Μπούρα.
Και οι τρεις έχουν συνεχή επικοινωνία με εκείνους που σίγουρα θα πολιτευθούν στην επικείμενη εκλογική μάχη, αλλά και με πρόσωπα από τα οποία επιχειρούν να αποσπάσουν θετικές απαντήσεις για τη συστράτευσή τους.

Την ίδια ώρα, στη Συγγρού έχουν συγκροτηθεί δύο επιτροπές (αμφότερες λειτουργούν υπό την εποπτεία του κ. Παπαμιμίκου): Η μία «τρέχει» το οργανωτικό κομμάτι και η άλλη το επικοινωνιακό. Στην πρώτη συμμετέχουν ο γραμματέας Οργανωτικού, Δ. Μαραβέλιας, ο Γ. Αγγελάκας, ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Δ., Κ. Ζωντανός, και ο διευθυντής του κόμματος, Κ. Τσιμάρας.

Στην επιτροπή που ασχολείται με την επικοινωνία, πέραν της εκπροσώπου Μ. Σπυράκη και του γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Μ. Δασκαλάκη, συμμετέχει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος, Σπ. Καπράλος.

Σε αυτό το κορυφαίο «γαλάζιο» επικοινωνιακό όργανο πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Δ. Σταμάτης, Κ. Μπούρας, Γ. Μουρούτης, Σ. Βούλτεψη, Στ. Παπασταύρου, Α. Παπαμιμίκος, Ν. Τσούτσιας και ο δημοσκόπος Δ. Μαύρος. Ο βουλευτής Επικρατείας Χρ. Λαζαρίδης θα καταπιαστεί με την επιμέλεια ομιλιών και των δημόσιων τοποθετήσεων του πρωθυπουργού, ενώ ο γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Δ. Πτωχός, θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της καμπάνιας στα social media. Επιτελικό πόστο στον εκλογικό μηχανισμό θα κατέχει και ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης.

parapolitika.gr