20 Ιανουαρίου 2015

Βρισιές... πεζοδρομίου από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο]

Πολλές φορές έχουμε δει ποδοσφαιριστές να έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται ότι... ξέφυγε η κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Πριμέρα Ντιβισιόν, παίκτες παγκοσμίου φήμες βριζόντουσαν σαν να βρισκόντουσαν σε... πεζοδρόμια κακόφημης περιοχής. Σε μονομαχία που είχε ο Λουίς Σουάρες με τον Χοσέ Χιμένες (ο τελευταίος φαίνεται να τον πατά) στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο (11/1, 3-1), ο Ουρουγουανός τον «στόλισε» κανονικότατα.

«Το μ@@@ί της μάνας σου», φαίνεται αρχικά να φωνάζει ο Σουάρες, με τον Χιμένες να απαντά: «εσύ με έσπρωξες πρώτος». Ενώ η λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε με τον Ουρουγουανό επιθετικό να λέει: «Σε έσπρωξα δεν σε χτύπησα. Μόνο σε έσπρωξα π@@@@@@ς γιε». Αργότερα, σε μια άλλη φάση με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Ραούλ Γκαρσία, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να του λέει: «Εσύ ηρέμισε π@@@@@@ς γιε». Από την άλλη, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Γοδίν, ζητούσε την προσοχή φωνάζοντας «κοίτα με, κοίτα με μ@@@@».