09 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Το ξανασκέφτονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Ραχήλ Μακρή -Επανέρχεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια

Με το.... γεφύρι της Άρτας μοιάζει η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ καθώς για πέντε περίπου ημέρες η επιτροπή ψηφοδελτίων γράφει και σβήνει ονόματα συνεχώς, οι συνεδριάσεις  είναι αλλεπάλληλες και μαραθώνιες, και οι ενστάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το θέμα για το αν τελικά θα κατέβει στη "μάχη" των εθνικών εκλογών η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή δεν έχει λήξει. Αντιθέτως, παραμένει ορθάνοικτο,με την Κεντρική Επιτροπή να συνεδριάζει ως τις πρώτες πρωινές ώρες-μεταξύ άλλων- και γι' αυτό.

Ενδεικτικό του κλίματος, ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Λεωνίδου μετά τη 1 τα μεσάνυχτα και κατευθύνθηκε με στενούς του συνεργάτες προς την Κουμουνδούρου.

Όπως πληροφορείται το iefimerida.gr ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που εντέλει, θα κληθεί εντός της ημέρας να χειριστεί προσωπικά όλες τις "εκκρεμούσες περιπτώσεις" -με πρώτη όλων αυτήν της κυρίας Μακρή-, με φωνές προσκείμενες στην ηγεσία να μην αποκλείουν τελικά την κάθοδό της με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη,-όπου και διατηρεί μηχανισμό- κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Κατά τα λοιπά, όλες οι  πλευρές κατέβαλαν προσπάθειες να καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση και να συμφωνήσουν στα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν μια θέση στην εθνική αντιπροσωπεία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Κλειδωμένες" από τους ανεξάρτητους είναι οι υποψηφιότητες του Οδυσσέα Βουδούρη (στη Β’ Αθηνών), του Θόδωρου Παραστατίδη (στη Β’ Θεσσαλονίκης ή στο Κιλκίς) και της Θεοδώρας Τζάκρη (στην Πέλλα).

Τέλος, οριστικά εκτός μένει ο Μάρκος Μπόλαρης και η Χρυσούλα Γιαταγάνα.



Πηγή: Το ξανασκέφτονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Ραχήλ Μακρή -Επανέρχεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/186054/xanaskeftontai-ston-syriza-gia-ti-rahil-makri-epanerhetai-endehomeno-na-einai-ypopsifia#ixzz3OJsogp5t