21 Ιανουαρίου 2015

Πόρτα με πόρτα υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ

Υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πλήρη κινητοποίηση στην πιο κρίσιμη μάχη της Μεταπολιτευτικής περιόδου. Η προσέλευση στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν αυξάνεται και υπάρχει παντού πείσμα για τη νίκη.

Παράλληλα έβαλαν ήδη σε εφαρμογή την τακτική της πόρτα με πόρτα επικοινωνίας. Επισημαίνουν ότι η αυξημένη συμμετοχή είναι ο μοχλός που φέρνει τη νίκη και τονίζουν την ανάγκη να μην χαθεί καμία ψήφος.

Την ίδια τακτική είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι της επτά το απόγευμα της Κυριακής καθώς διαπιστώνεται ότι πολλοί ψηφοφόροι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή μπροστά στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν λένε «λευκές» και «ουδέτερες» ψήφοι, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζουν πως κάθε ψήφος έχει το δικό της βάρος, κάθε ψήφος μετράει.

Ικανοποίηση επικρατεί για τη συσπείρωση που παρατηρείται και την ανταπόκριση που βρίσκουν σε ψηφοφόρους που μέχρι πρόσφατα σκέφτονταν αποχή, καθώς και σε ψηφοφόρους που δήλωναν στήριξη σε μικρότερα κόμματα τα οποία ωστόσο πολλοί αντιμετωπίζουν πλέον σαν δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ.