07 Ιανουαρίου 2015

Τα πιο… σ@ξι κορίτσια της Θεσσαλονίκης μας εύχονται καλή χρονιά!(ΦΩΤΟ)

Της Βίκυς Δέτσικα

Στο 2014 λέμε αντίο… Μία δύσκολη χρονιά για όλους. Μία δύσκολη χρονιά και για τη νύχτα της Θεσσαλονίκης, στην οποία βέβαια, βρίσκαμε συχνά καταφύγιο για να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας. Το χαμόγελα και η θετική ενέργεια των κοριτσιών που μας εξυπηρετούσαν σε κάθε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, ήταν αυτά που αναμφίβολα ανέβαζαν τη διάθεσή μας σε κάθε μας έξοδο.
Η «Κ» αφού γύρισε σε μπαρ, κλαμπ και νυχτερινά στέκια, ανακάλυψε τις τέσσερις πιο σέξι παρουσίες της νύχτας, που τράβηξαν την προσοχή μας μέσα στο 2014 και… για τα μάτια σας μόνο, τις φωτογράφισε και έμαθε ποιοι είναι οι στόχοι τους και οι ευχές τους για το 2015.

Η «μαύρη γαζέλα»

Δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τίτλο η πανέμορφη Τζούλιετ. Με απίθανες αναλογίες, εξωτική ομορφιά και εκρηκτικό χαμόγελο η Τζούλιετ Εμενού τα τελευταία έντεκα χρόνια κάνει θραύση στη νύχτα της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Σέρρες αλλά τελικά η Θεσσαλονίκη ήταν αυτή που την κέρδισε. «Ξεκίνησα από τα 18 μου το μόντελινγκ και ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη περιστασιακά για επιδείξεις αλλά και για να δουλέψω σε νυχτερινά μαγαζιά, στα πόστα της υποδοχής ή της μάρκας. Η Θεσσαλονίκη μου άρεσε πολύ και έτσι έμεινα εδώ», δηλώνει στην «Κ».

Σήμερα μας υποδέχεται στο «Picadilly» στην περιοχή της Βαλαωρίτου και αυτό που αγαπάει περισσότερο στη δουλειά της είναι να γνωρίζει καθημερινά διαφορετικό κόσμο. Αυτό που την εκνευρίζει στη νύχτα είναι όταν κάποιοι πελάτες δεν καταλαβαίνουν τη δουλειά της. «Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι είτε είσαι στο μπαρ, είτε στη μάρκα, είτε στην υποδοχή, προσπαθείς να εξυπηρετήσεις τους πάντες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μερικοί νομίζουν ότι πρέπει να χρίζουν διαφορετικής μεταχείρισης ως πελάτες, το οποίο βρίσκω πολύ λάθος- εφόσον όλοι πληρώνουν», τονίζει.

Όσο για το αν οι άντρες κομπλάρουν να προσεγγίσουν τη μαύρη γαζέλα της νύχτας, η ίδια απαντάει. «Είναι 50-50! Αυτοί που κολλάνε να με προσεγγίσουν δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς θα με χειριστούνε λόγω της διαφοράς χρώματος και νοοτροπίας», λέει. Ωστόσο, για τους ενδιαφερόμενους που θα τολμήσουν να τη φλερτάρουν, θα πρέπει σύμφωνα με τη Τζούλιετ να είναι τύποι με χιούμορ, να ξέρουν να περνάνε καλά, να μην είναι μίζεροι και να έχουν ισχυρή προσωπικότητα.

Επιχειρηματίας… γένους θηλυκού

Η Αφροδίτη Ποποβίδου βρίσκεται στη νύχτα τα τελευταία 15 χρόνια, όπου έχει δουλέψει ως μπαργούμαν, σερβιτόρα, υποδοχή και υπεύθυνη. Αφού λοιπόν πέρασε από όλα τα πόστα και είδε ότι η νύχτα της ταιριάζει, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω, ανοίγοντας το δικό της μπαρ. «Από πέρσι ξεκίνησα τη δική μου δουλειά. Είναι ο δικός μου προσωπικός αγώνας μέσα στη νύχτα και πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, η νύχτα θα με ανταμείψει», υπογραμμίζει.

Γνωρίζοντας τη νύχτα απέξω και ανακατωτά, η σέξι ιδιοκτήτρια του café-bar «Shock» στην οδό Φράγκων 2-4, ξέρει πώς να κάνει τους πελάτες να περάσουν καλά, γιατί πάντα τους υποδέχεται στο χώρο της με χαμόγελο, ζωντάνια, χιούμορ και συχνά με πολλά σφηνάκια τεκίλα. «Η νύχτα έχει του δικούς της κανόνες. Όπως δίνει ευκαιρίες έτσι και τιμωρεί. Πιστεύω ότι η νύχτα είναι πιο δίκαιη από τη μέρα. Εγώ αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και φροντίζω πάντα όσοι είναι δίπλα μου να περνάνε καλά», επισημαίνει. Βέβαια αναγνωρίζει και τα αρνητικά της νύχτας τα οποία σύμφωνα με την ίδια οφείλονται στη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. «Με εκνευρίζουν αυτοί που δεν ξέρουν να πίνουν και αυτοί που δεν ξέρουν και να φέρονται», συμπληρώνει η γοητευτική Αφροδίτη.

Σε έναν άντρα, αυτό που κοιτάει αρχικά, είναι το να είναι κιμπάρης. «Δεν είναι εύκολο να με προσεγγίσει ένα άντρας και πρέπει πάνω από όλα να είναι άντρας… Πέρα από το κιμπαριλίκι, το οποίο μέσα στη νύχτα αν το έχεις ή δεν το έχεις φαίνεται έντονα, θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να έχει προσωπικότητα, στυλ και χιούμορ», λέει.

Ένα από τα προσωπικά όνειρα της Αφροδίτης για το 2015 είναι να αποκτήσει περισσότερους φίλους. «Έχω πολλούς φίλους και αυτοί μου αρκούνε και είναι πάντα δίπλα μου. Μακάρι να κάνω και άλλους φίλους. Σε όλο τον κόσμο εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη. Ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και να κυκλοφορούν λεφτά για να έχουμε όλοι για να ζήσουμε», καταλήγει η Αφροδίτη Ποποβίδου

Μια λαμπερή πρωτοεμφανιζόμενη

Μπορεί να μετράει μόνο λίγους μήνες στη νύχτα, ωστόσο η Δέσποινα Σαρίκου ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που αδημονούν να βγουν στο «Soho» στις Συκιές για να τους ανοίξει την πόρτα η Θεσσαλονικιά καλλονή. Στην υποδοχή του café bar όπου εργάζεται, η Δέσποινα περνάει πολύ ευχάριστα, κάνει πολλές επαφές ενώ παραδέχεται πως τα λεφτά της νύχτας είναι καλά. Αυτό που δεν αντέχει; «Δεν μου αρέσει όταν ο κόσμος μεθάει και βγαίνει εκτός ελέγχου. Στους Έλληνες αρέσει να πίνουν πολύ και αρκετές φορές, έρχομαι σε δύσκολη θέση αλλά πάντα το αντιμετωπίζω επαγγελματικά. Θέλει να έχεις υπομονή», αναφέρει.

Παράλληλα με τη δουλειά της νύχτας, η Δέσποινα έχει ένα νέο όνειρο, τη γυμναστική και για αυτό το λόγο σπουδάζει personal training σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης. «Είπα να κάνω το χόμπυ μου δουλειά, γιατί ασχολούμαι εδώ και επτά χρόνια με τη γυμναστική. Ελπίζω στο μέλλον να τα συνδυάσω όλα μαζί. Το μόντελινγκ, το οποίο ξεκίνησα από το 2008, τη γυμναστική και την πληροφορική, την οποία σπούδασα στο παρελθόν», δηλώνει.

«Μου αρέσει ο άντρας να έχει καλούς τρόπους, να είναι ευγενικός, έξυπνος, ήσυχος, ρομαντικός. Γενικά ψάχνω ένα καλό παιδί» τονίζει η Δέσποινα και συμπληρώνει: «Αυτός που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για εμένα δεν θα έχει πρόβλημα με τη δουλειά μου. Θα με δεχτεί όπως είμαι, αλλιώς δεν αξίζει».

Βάζει φωτιά στα βράδια μας

Έχουμε θαυμάσει τον χορό της σε διάφορα μαγαζιά εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, έχουμε σαστίσει με το καλογυμνασμένο κορμί της και τις σέξι καμπύλες της, μα πάνω από όλα έχουμε ενθουσιαστεί με το πόσο προσιτή και φιλική μπορεί είναι μία γυναίκα όπως η Κρίστυ Άντονις. Η σέξι χορεύτρια εργάζεται στη νύχτα τα τελευταία 11 χρόνια και σύμφωνα με την ίδια όταν ξεκινάει να χορεύει της φαίνεται όλο το σκηνικό παραμυθένιο. «Είναι δύσκολο να εξηγήσω το πώς νιώθω. Αγαπάω τα φώτα. Όταν ανεβαίνεις και χορεύεις, τα ξεχνάς όλα, είσαι το επίκεντρο, σε κοιτάει ο κόσμος», αναφέρει η Κρίστυ Άντονις η οποία έχοντας δει πολλά να συμβαίνουν μέσα στη νύχτα, όμως αυτό που δεν αντέχει με τίποτα είναι η αγένεια. «Με εκνευρίζει στη δουλειά μου, όταν ο άλλος δεν είναι ευγενικός. Μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει για μένα ο κάθε πελάτης, ή ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου χορεύω, αρκεί να είναι ευγενικός», επισημαίνει.

Μέσα στην εορταστική περίοδο τα πάρτυ έχουν αυξηθεί και η Κρίστυ χορεύει παντού. Στη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα και γενικά όπου την καλέσουν. Αν είστε τυχεροί θα την πετύχετε σε γνωστά μαγαζιά της πόλης όπως το «Monroe», το «Dogs» και το «Blue Marlin» αλλά είναι πιθανό και να την θαυμάσετε σε κάποιο περιοδικό, καθώς η Κρίστυ περιστασιακά εργάζεται και ως φωτομοντέλο. Το αντρικό κοινό που τη θαυμάζει αν επιδιώξει να τη φλερτάρει θα πρέπει να γνωρίζει δύο -τρία πράγματα. «Δεν έχω στάνταρ γούστα όσον αφορά στην εμφάνιση. Είναι κάτι το σχετικό. Δύσκολα με κερδίζει κάποιος και ακόμη πιο δύσκολα με κρατάει κάποιος. Εμένα με ενδιαφέρει ο άντρας που θα με πλησιάσει όταν λέει κάτι, να το κάνει και πράξη, τα λόγια του να είναι υπογραφή του», δηλώνει χαρακτηριστικά.

http://www.karfitsa.gr/2015/01/07/ta-pio-seksi-koritsia-tis-thessaloniki/