08 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Όλα τα λεφτά οι οδηγίες του Νικόλα στον παππά που πήγε για αγιασμό στο γραφείο του

Με αφορμή την νέα χρονιά, ο Πατρινιός, που χάνει την έδρα που κατήχει επί χρόνια, έφερε έναν ιερέα στο γραφείο του για να κάνει τον αγιασμό, μπας και γίνει κανα θαύμα. Ένας αγιασμός στον οποίον συμμετέχει ο Νίκος Νικολόπουλος δεν μπορεί να είναι συνηθισμένος.

Έτσι, την ώρα που ο πατήρ ρένει το γραφείο με αγιασμό ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος φαίνεται λίγο ανήσυχος. Σηκώνει το χέρι, κοιτάει την κάμερα, δεν μπορεί να σταθεί σε ένα σημείο και τελικά δίνει την μαγική οδηγία στον ιερέα. Με το χέρι στιβαρό και ευθυτενές έκανε υπόδειξη στον πάτερ να αγιάσει με τον βασιλικό του ακόμη και το... πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή που κοσμεί έναν τοίχο του γραφείου!

Ο ιερέας όχι μόνο τον άκουσε αλλά έριξε αγιασμό ακόμη και στην προτομή του (Δημήτριου Γούναρη;) που υπήρχε στο σημείο!

Μαζί με το κάδρο βέβαια «αγιάσθηκαν» τα βιβλία, τα κάδρα, οι εικόνες, οι προτομές και φυσικά το καλάθι γεμάτο γκλίτσες που έχει ο Νίκος Νικολόπουλος στο γραφείο του.


Μετά ο Νικόλας έστειλε και το μήνυμά του για απελευθέρωση... Νικόλα να'σαι σίγουρος ότι θα απελευθερωθούμε... θα απελευθερωθούμε από εσάς τους αστείους...