05 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Τα φαγοπότια της κόρης Μηλιού στο Gstaad Palace και οι Moet... ενώ "οι Έλληνες τρώνε απ'τα σκουπίδια" όπως λέει ο μπαμπάς της

Πριν από μερικές ημέρες μια ανάρτηση της κόρης του Γιάννη Μηλιού (Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ), Ελιάνας, προκάλεσε πολλή συζήτηση, έφερε σε δύσκολη θέση τον πατέρα της και απέδειξε ότι όλοι οι αριστεροί επικαλούνται τη λαϊκή τάξη μόνο για να μπορούν να μασάνε οι ίδιοι.
Η Ελιάνα Μηλιού ανέβασε ένα μήνυμα στο Facebook με το οποίο σχολίαζε επικριτικά μια παρέα στο Γκστάαντ που διασκέδαζε με τρόπο προκλητικό για το γούστο της.



«Η ορχήστρα διασκεδάζει τους Ελληνες πλοιοκτήτες ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαμογελά επιδοκιμαστικά» σχολίασε η 30χρονη δικηγόρος, ενώ, μετά από λίγη ώρα προκλήθηκε θύελλα για το κατά πόσο η κόρη ενός σημαίνοντος στελέχους της Αριστεράς «επιτρέπεται» να συχνάζει στο Gstaad Palace και να συγχρωτίζεται με εφοπλιστές και άλλους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Η φωτογραφία εξωφύλλου της Ελιάνας Μηλιού παρέπεμπε στο Γκστάαντ – χιονισμένα βουνά και σαλέ. Ομως παρατηρώντας η φωτογραφία αυτή είχε αναρτηθεί τον Ιανουάριο του 2012 κάτι που σημαίνε πως η ανάρτηση αφορούσε παλαιότερες διακοπές.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», φέτος, την ώρα της ανάρτησης όντως η εν λόγω παρέα διασκέδαζε στο Gstaad Palace κάτι που αποδεικνύει πως η νεαρή δικηγόρος βρισκόταν και εκείνη εκεί.



Η εφημερίδα, ακόμη, παρουσιάζει και φωτογραφίες από τις οποίες επιβεβαιώνεται η παρουσία και διαμονή της νεαρής δικηγόρου στο ακριβό ξενοδοχείο, στο πιο κοσμικό θέρετρο των Αλπεων, για μερικές ημέρες.

Βέβαια, εάν η Ελιάνα Μηλιού δεν ήταν κόρη του Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα είχε ξεσπάσει τέτοιος ντόρος, ωστόσο, οι δραστηριότητες και η επαγγελματική σταδιοδρομία της 30χρονης δικηγόρου, θα μπορούσε να «δικαιολογήσει» την παρουσία της σε ένα τέτοιο ακριβό θέρετρο.

Κατέγραψε τα πάντα στο «ημερολόγιό» της
Η κόρη του Γιάννη Μηλιού, διασκέδασε με τους φίλους της, ζώντας την εμπειρία των διακοπών στο κοσμικό Gstaad Palace, παρέα με εκπροσώπους γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών, ενώ, παράλληλα, κατέγραψε τα πάντα στο προφίλ της στο Facebook.



Φορώντας τα Rayban γυαλιά της, η νεαρή δικηγόρος ποζάρει χαμογελαστή στον φακό διασχίζοντας από ψηλά τις Αλπεις, φωτογραφίζει το τελευταίο γεύμα της παλιάς χρονιάς, αλλά και το πρώτο πρωινό της νέας, κάνοντας, μάλιστα και τη σχετική πλάκα.

Οπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της, τις οποίες παρουσιάζει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» η Ελιάνα Μηλιού, διασκέδασε αρκετά, αλλά... έφαγε και πολύ, όπως η ίδια σχολίασε.



«Το πολύ φαγητό με προσγείωσε με την πλάτη» ανέφερε σε μια ανάρτησή της, ενώ, σε άλλες φωτογραφίες απαθανατίζει τη θέα από την κουζίνα του σαλέ ή την κάρτα του after dinner, ή σχολιάζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να γράψουν σωστά το όνομά της στην κράτηση για τραπέζι.



Ποια είναι η Ελιάνα Μηλιού
Η 30χρονη κόρη του Γιάννη Μηλιού είναι στέλεχος μιας παγκοσμίου κύρους δικηγορικής φίρμας, της Norton Rose Fullbright και εργάζεται στο ελληνικό παράρτημα της εταιρείας.

Επειτα από σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία και το King's College και προσωπική εργασία στο City του Λονδινου η κα Μηλιού βρέθηκε σε μια από τις πιο δυνατές δικηγορικές φίρμες με τζίρο το 2013 1,85 δισ. δολάρια, πάνω από 50 γραφεία παγκοσμίως και 3.800 δικηγόρους.

Η Ελιάνα Μηλιού εργάζεται στο ελληνικό παράρτημα της εταιρείας, ενώ, όπως αναφέρει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στις προσωπικές της επιτυχίες συγκαταλέγεται η σύναψη δανείων ύψους 275 εκατ. δολαρίων για τους ναυτιλιακούς ομίλους των οικογενειών Αγγελικούση, Οικονόμου και Παληού από την China Development Bank.



Η συμβολή της κόρης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ως καίριας σημασίας, ενώ, εξαιτίας αυτού του... ντηλ εδραίωσε κατά πολύ τη θέση της αποκτώντας πολύ καλή φήμη στους κύκλους των Ελλήνων εφοπλιστών.

Σύμφωνα με το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» άνθρωποι του φιλικού της περιβάλλοντος αναφέρουν ότι «η Ελιάνα τρολάρει και γενικά κάνει χιούμορ συχνά ακόμα και σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μια λιγότερο γνωστή ανάρτησή της ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν η δικηγόρος ανάρτησε μια φωτογραφία της από τη Μύκονο όπου η εφημερίδα «Αυγή» βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με ένα πιάτο σούσι.

Από το περιβάλλον του Γιάννη Μηλιού, πάντως, αρνούνται να σχολιάσουν το γεγονός, ενώ, επισημαίνουν πως τα δημοσιεύματα έχουν στόχο να πλήξουν την προσωπικότητά του και τον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και πως «για όλα θα επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ