14 Ιανουαρίου 2015

Η αριστερά φοράει prada!

Νοέμβριος 2012, Βουλή των Ελλήνων
«Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο», είπε και ένα δάκρυ κύλησε από το βαμμένο με eye liner μάτι της.
Η Θεοδώρα Τζάκρη, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί κυβερνήσεως ΓΑΠ, αφού ψήφισε τα μνημόνια και όλους τους νόμους περί λιτότητας, «αποτίναξε το πιστόλι» από τον κρόταφό της και αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Τζάκρη, κρατώντας τη Loui Vitton τσάντα στο αριστερό της χέρι, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για τους λόγους ότι ΠΑΣΟΚ και «Τζάκρεια» ιδεολογία δεν τα έβρισκαν σε βασικά σημεία. Ενδιαφέρον, βέβαια, παρουσιάζει, εκτός των άλλων, το timing που επέλεξε η Θεοδώρα να αποχωρήσει από το κόμμα. Μια στιγμή όπου το ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει να παίρνει την κατιούσα και να υπάρχουν εσωκομματικοί τριγμοί. Τα έβαλε κάτω η Θοδωρούλα, που λες, και αφού κατάλαβε ότι το πιο πιθανό σενάριο ήταν το ΠΑΣΟΚ να μη βγάζει έδρα στον νομό, έκανε την κίνηση ματ προς τα αριστερά, υπερψηφίζοντας την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας έτσι την αλλαγή πλεύσης της.


Νοέμβριος 2014, Κουμουνδούρου
Η Θεοδώρα Τζάκρη πέρασε το κατώφλι της Κουμουνδούρου, συνεχίζοντας να κρατά τη Loui Vitton στοαριστερό της χέρι. Ήταν πλέον επίσημο γεγονός ότι η Θεοδώρα ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Πιο πριν βέβαια είχαν προηγηθεί άρθρα στήριξης προς τον Αλέξη Τσίπρα και την προοδευτική Αριστερά στην προσωπική της ιστοσελίδα «Η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι λοιπόν μια απλή προοδευτική πρόταση.[…] Η Ευρώπη δεν θα πάει μακριά χωρίς την Αριστερά», και άλλα τέτοια όμορφα. Έτσι, στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 θα δούμε την κυρία Τζάκρη να είναι υποψήφια, κρατώντας με το ένα χέρι τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και με το άλλο την Prada, στον Νομό Πέλλας.
Αλλά να μου πεις Louboutin και ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο χρώμα δεν έχουν;