20 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ; Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ: To ΥΠΕΣ δεν τους δίνει τα δημοτολόγια

Νομίζουν ότι το κράτος είναι σαν τα μούτρα του Κάστρο και του Χότζα που είναι και τα ινδάλματά τους και βλέπουν παντού φαντάσματα... εξάλλου σε λίγο θα τα πάρουν αν κυβερνήσουν, και θα μας μπαγλαρώσουν όλους...

​Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στην Κουμουνδούρου για το ενδεχόμενο αλλοίωσης των εκλογικών καταλόγων, μετά και  την άρνηση του υπουργείου Εσωτερικών να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα δημοτολόγια.

Μάλιστα, σήμερα ο υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης επισκέφτηκε το υπουργείο Εσωτερικών, όπου και είχε συνάντηση με τον υπηρεσιακό Υπουργό Μ. Θεοχαρίδη, αλλά και υπαλλήλους του υπουργείου και κατέθεσε εκ νέου σχετικό αίτημά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Πουλάκης είχε ζητήσει και στο παρελθόν  με σχετική επιστολή–  να χορηγηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ ψηφιακά αντίγραφα των εκλογικών καταλόγων και των εγγραφών του Εθνικού Δημοτολογίου (Δήμο και μερίδα εγγραφής), ώστε να μπορέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τις αναγκαίες διασταυρώσεις.

«Ο κ.υπουργός επικαλούμενος νομικά κωλύματα, μας αρνήθηκε τη χορήγηση των σχετικών με το δημοτολόγιο στοιχείων, παρόλο που – όπως έχει αποδειχθεί – το Υπουργείο δεν δείχνει την ίδια "ευαισθησία" για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, όταν αναθέτει τη συλλογή και επεξεργασία των ίδιων στοιχείων σε ιδιώτες εργολάβους και υπεργολάβους», ανέφερε σε δήλωση του ο Κώστας Πουλάκης.

«Σε κάθε περίπτωση, ο κ. υπουργός μας διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν συντρέχει καμία περίπτωση αλλοίωσης των καταλόγων, πράγμα το οποίο και εμείς ευχόμαστε», σημείωσε επίσης.