31 Ιανουαρίου 2015

Η μοναχική μάχη του Άδωνη στο Twitter... ενώ ο φλώρος της ΟΝΝΕΔ που του ρίχνει ευθύνες πίνει φρέντο

Προσπαθεί ο Άδωνις μόνος του να κάνει μια δουλειά που έπρεπε να κάνει η ΟΝΝΕΔ των φλώρων που τον κατακρίνουν... αλλά δεν προλαβαίνουν από το Facebook και το φρέντο

Ακόμη και την επαύριο της βαριάς ήττας που γνώρισε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε… να είναι εδώ.

Και να δίνει μάχες στο Twitter, υπερασπιζόμενος τον Αντώνη Σαμαρά και τη γαλάζια Παράταξη, όπως με συνέπεια έκανε τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη και σήμερα, που ελάχιστοι τον ακολουθούν, καθώς η Κεντροδεξιά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το μούδιασμα του ηχηρά αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος της προηγούμενης Κυριακής, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν πτοείται, και συνεχίζει με συνέπεια τον δικό του αγώνα, έστω και μοναχικό πολλές φορές.

Σήμερα για παράδειγμα, βομβάρδισε το Twitter με διαδοχικές αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του:

“Το πιο ανησυχητικό δεν είναι ότι μας πάνε στον γκρεμό αλλά η αίσθηση των πολλών ότι έχουμε πόλεμο με την ΕΕ και πρέπει να νικήσουμε. 1897…

Λοιπόν μέχρι στιγμής ανοιχτή στήριξη στους χειρισμούς Βαρουφάκη έχουν δώσει: Χρυσή Αυγή και Ελένη Λουκά….και πανηγυρίζει ο λαός από κάτω..”.

ysterografa.gr