10 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Μάρδας: Περικοπές στις αποστολές κυβερνητικών στελεχών στις Βρυξέλλες και αλλαγή στις 100 δόσεις

Σε περικοπές στις δαπάνες για τις αποστολές των κυβερνητικών στελεχών στις Βρυξέλλες αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε τα εξής:

«Όποιος υπουργός πηγαίνει στις Βρυξέλλες θα πηγαίνει μόνος του με συνοδεία ενός ατόμου. Στο παρελθόν είχαμε συνοδεία υπουργού με έντεκα άτομα», επισημαίνοντας πως το οικονομικό επιτελείο θα αναζητήσει χρήματα από πηγές τις οποίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν άγγιξαν ποτέ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η υστέρηση στα έσοδα για το 2014 δεν ξεπερνά το ένα δισεκατ. ευρώ παρά τη χαμηλή ροή εξαιτίας των εκλογών και τόνισε πως θα υπάρξει αλλαγή στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις.


Αλλαγή στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας προανήγγειλε αλλαγή στο μέτρο των 100 δόσεων.

«Σε λίγο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί κάτι άλλο το οποίο θα διώχνει όλες τις δυσκαμψίες που διακρίνονται» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Στο ερώτημα για το τι ακριβώς πρόκειται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε: «Θα το δείτε. Αφήστε μας να κρατήσουμε και εμείς μία είδηση για το χρόνο που χρειάζεται».