03 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την Τέταρτη 11/2

Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή οργανώνουν την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 5.30μμ η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Συντονισμός, αποσκοπώντας να ξαναλειτουργήσει την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:
Για να απαιτήσουμε όλοι μαζί να ξανανοίξει η ΕΡΤ τώρα, σαν ένα πρώτο βήμα στον αγώνα να ξηλωθούν όλες οι μνημονιακές επιθέσεις, για να γυρίσουν όλοι οι απολυμένοι στις δουλειές τους.

Οι εκλογές τελείωσαν και η μισητή συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, καταβαραθρώθηκε με παταγώδη τρόπο. Η κατάρρευσή τους και η εκλογική εκτίναξη της αριστεράς μας αφήνουν όλα τα περιθώρια για να επιβάλλουμε ότι όλα όσα παλεύαμε τα τελευταία πέντε χρόνια θα γίνουν πράξη και θα δικαιωθούν οι αγώνες μας.

Να ξαναγυρίσουν όλοι οι απολυμένοι – διαθέσιμοι στις δουλειές τους, να ξανανοίξουν οι δομές και οι υπηρεσίες που έκλεισαν, για να ξανανοίξουν τα κλειστά εργοστάσια αλλά και ακόμη περισσότερα, για να κερδίσουμε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα.

Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας για να μην γίνουν πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις. Έχουμε κάθε λόγο να οργανώνουμε τη δική μας δράση για να υλοποιηθούν οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις μας.Οι κινήσεις συμβιβασμού με τους δανειστές, την τρόικα και την δεξιά, έχουν ξεκινήσει από πριν τις εκλογές και συνεχίζονται.

Η παρουσία και μόνο του Καμμένου στην κυβέρνηση, δημιουργεί ανησυχία για τα εμπόδια που θα μπουν μπροστά μας.Ξέρουμε ότι τα αφεντικά ντόπια και ευρωπαϊκά μαζί με τα κόμματά τους, θα δώσουν σκληρή μάχη για να μην κερδίσουμε α όσα παλεύαμε και θα χρειαστεί η δράση του εργατικού κινήματος για να τα επιβάλλει.