16 Φεβρουαρίου 2015

Πατριώτες του κ@λου δείτε 2 βίντεο και πείτε μας ποιο σας κάνει «εθνικά υπερήφανους»... αν μπορείτε για λίγο να ξεχάσετε την τσέπη σας

Και τα δύο είναι στον ίδιο χώρο και απαντούν στην ίδια πρόκληση:

Τσίπρας 12.02.2015


ΧΑΧΑΝΙΖΕΙ μόλις ή άλλη του λέει ότι είναι από τη "Μακεδονία"



Σαμαράς 2.07.2014

μόλις ο άλλος του λέει για "μακεδονική γλώσσα" του απαντάει "δεν ξέρω καμιά μακεδονική γλώσσα" και μόλις επιμένει "είναι γλώσσα αναγνωρισμένη από γλωσσολόγους και δεν έχει εφευρεθεί" του απαντά "οι κομμουνιστές έχουν εφεύρει πολλά πράγματα, δε νομίζω ότι πρέπει να το σχολιάσω τώρα" 


Φάτε τώρα "εθνική υπερηφάνεια" Βαρουφάκη εσείς....

ΥΓ. Αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την προδοσία τους είναι ότι μέχρι και ο Αβραμόπουλος την έχει πει σε σκοπιανό....

Αποστομωτική απάντηση Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο στην Ουάσιγκτον (video)
31.07.2013

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο ο οποίος ρωτούσε επίμονα τι γίνεται με το «καυτό» ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτάει προκλητικά.

Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από που είναι, εκείνος απάντησε: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Η απάντηση ήταν άμεση και αποστομωτική : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει άφωνος ο Σκοπιανός δημοσιογράφος.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζουν «προσβολή» την καυστική απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος σχολιάζει το γεγονός στο Twitter χρησιμοποιώντας μερικά… γαλλικά!

«Έλληνα Μ@λ@α», κατηγορώντας τον κ. Αβραμόπουλο ότι προσέβαλε τους  «Μακεδόνες».

«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.