14 Φεβρουαρίου 2015

Γελάει όλη η Ελλάδα με Καμμένο! Η ΜΟΜΑ του θα φτιάχνει μόνο χωματόδρομους... το οποίο ήδη κάνει

Τα περισσότερα δημόσια έργα επιδοτούνται κατα το μεγαλύτερο ποσοστό τους από την ΕΕ και πρέπει ο ανάδοχος να βγαίνει από διαγωνισμό στον οποίο εννοείται ότι δεν μπορεί να συμμετέχει το κράτος... αλλά που να τα σκεφτεί αυτά ο Καμμένος και οι ψεκασμένοι που πανηγύριζαν ... Και επειδή όπως έχουμε γράψει εδώ η "ΜΟΜΑ" ήδη υπάρχει και δεν περίμενε τον Καμμένο, να θυμίσουμε ότι τέτοια έργα (που δεν μπορούν να επιδοτηθούν από την ΕΕ) ήδη φτιάχνει το Μηχανικό του ΕΣ... άρα οι εξαγγελίες του Προέδρου ήταν κουτόχορτο για τα γίδια!

Τελικά οι δεσμεύσεις της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται πως βάζουν φρένο στο να ριχτούν οι «νέες ΜΟΜΑ» δυναμικά στην αναδημιουργία της χώρας, και έτσι το έργο τους θα περιοριστεί μόνο σε μικρά έργα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στον ΣΚΑΙ «Η ΜΟΜΑ θα επανασυσταθεί, όχι με τη μορφή που είχε τότε, γιατί τώρα υπάρχουν και δεσμεύσεις με την ΕΕ: για παράδειγμα δεν μπορείς να μπεις σε διαγωνισμούς, όταν υπάρχουν δεσμεύσεις. Ομως, μπορείς να πας να φτιάξεις ένα δρόμο στα Κουφονήσια, σε ένα μικρό χωριό ή στις Οινούσσες ή στην Πίνδο. Τέτοια έργα, με αυτεπιστασία, όπως λένε οι μηχανικοί, μπορούν να αναληφθούν».