09 Φεβρουαρίου 2015

Πρωτοβουλίες- συναντήσεις Σαμαρά

Σειρά συναντήσεων με συναδέλφους του πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι από τη μια δεν στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση αλλά από την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και με το λεγόμενο αντί-Συνταγματικό τόξο, ετοιμάζει ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Θα ξεκινήσει από τον μέχρι προ δύο εβδομάδων αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο (προφανώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να λύσουν και την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, την Πέμπτη στις σχέσεις τους, με την ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ. και την απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη), θα συνεχίσει με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξει συνάντηση και με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων αυτών θα βρεθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας, έτσι όπως διαμορφώνεται με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά μία πηγή, ο κ. Σαμαράς, κατά τις συναντήσεις του με τους κ. Θεοδωράκη και Βενιζέλο, θα επιδιώξει κοινή συμπόρευση, στο πλαίσιο του φιλό-Ευρωπαϊκού τόξου.

http://lykavitos.gr/archives/171124