18 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς: Η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λαθος που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση», ενώ ήταν κοινή διαπίστωση ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Οπως είπε ο κ. Σαμαράς, «ελπίδα της ΝΔ είναι να προχωρήσει θετικά η διαπραγμάτευση και να βρεθεί λύση».

Σε ό,τι αφορά τα νομοσχέδια που θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν οι βουλευτές του κόμματος στις αρμόδιες επιτροπές. Στη συνεδρίαση εκφράστηκε και η έντονη ανησυχία για τις αρνητικές, όπως τις χαρακτηρίζουν στη ΝΔ, εξελίξεις στο θέμα του αγωγού ΤΑP μετά και τη συνάντηση του Π. Λαφαζάνη με τους Αζέρους.

Στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο συμμετείχαν οι Κώστας Καραγκούνης, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νικήτης Κακλαμάνης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης και Αδωνις Γεωργιάδης.