04 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ως άλλος ΓΑΠ-Το βίντεο του Μουρούτη

Με σκληρή γλώσσα υποδέχτηκε η αξιωματική αντιπολίτευση την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Ματέο Ρέντσι στη Ρώμη

Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού φαίνεται η ΝΔ δια του εκπροσώπου τύπου της. "Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο εξωτερικό...
χαρακτήρισε ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα" δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Ιταλία.

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Καραγκούνης συνέστησε στον πρωθυπουργό να αλλάξει στάση, ακολουθώντας τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα. «Καλούμε τον κ. Τσίπρα και τη συγκυβέρνησή του ενόψει των διαπραγματεύσεων που έρχονται, να ακολουθήσουν επιτέλους για το καλό του τόπου το δρόμο της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Το βίντεο του Μουρούτη, η διαφθορά και η …διαφήμιση

Στα χαρακώματα βρίσκεται ο Γιώργος Μουρούτης μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις κοινές δηλώσεις του με τον Ματέο Ρέντσι.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά τα έβαλε με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την διαφθορά και την διαπλοκή στην Ελλάδα και παραθέτει σχετικό βίντεο στο twitter με το προφανώς ειρωνικό σχόλιο «Ο κ. Τσίπρας ενώ διαφημίζει τη χώρα μας στο Εξωτερικό»