16 Φεβρουαρίου 2015

Καραγκούνης: Να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για τις ανακοινώσεις του Κουρουμπλή και να κόψουν τις αηδίες Λαπαβίτσας-Βαρουφάκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι «το Δημόσιο δεν θα καλύπτει τα νοσήλια σε ιδιωτικές κλινικές».

«Την κατάργηση της συμμετοχής του ΕΟΠΥΥ στους ασφαλισμένους που θα νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, κ. Κουρουμπλής, αναγκάζοντας χιλιάδες συμπολίτες μας να πληρώνουν από την τσέπη τους το σύνολο των νοσηλίων. Επίσης, εξήγγειλε την παραγωγή των γενοσήμων από τον ελληνικό στρατό, οδηγώντας έτσι σε λουκέτο την ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις».

ΝΔ: Δε βοηθούν το «δημοψήφισμα» του Λαπαβίτσα & ο «Αρμαγεδδών» του Βαρουφάκη

Επίθεση σε κυβερνητικά στελέχη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης τονίζοντας πως με δηλώσεις τους δεν βοηθούν την κρίσιμη διαπραγμάτευση που γίνεται σήμερα για το μέλλον της χώρας.

Όπως τονίζει ο κ. Καραγκούνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαπαβίτσας και ο ευρωβουλευτής του κ. Χρυσόγονος μιλούν ευθέως για δημοψήφισμα με το δίλημμα εντός ή εκτός Ευρωζώνης, ενώ την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του, κάνει λόγο για Αρμαγεδδώνα.

«Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι τέτοιες δηλώσεις βοηθούν την κρίσιμη διαπραγμάτευση που γίνεται σήμερα για το μέλλον της χώρας;» διερωτάται ο κ. Καραγκούνης.