02 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Υδατάνθρακες είπε τους υδρογονάνθρακες και ο πρόεδρος της Κύπρου!

Δείτε το απίστευτο σαρδάμ του Νίκου Αναστασιάδη - Ο «ιός» Καμμένου χτύπησε και τον πρόεδρο της Κύπρου κατά τη διάρκεια των κοινών του δηλώσεων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Λευκωσία

Πολλές φορές η σοβαρότητα και η βαρύτητα μιας δήλωσης για ένα μείζον θέμα υποσκάπτεται όταν το πρόσωπο που κάνει τη δήλωση αυτή, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται ο συγκεκριμένος πολιτικός, κάνει ένα φαινομενικά αθώο σαρδάμ.

Αυτό συνέβη πριν από λίγο κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη στην Λευκωσία.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια εξόρυξης φυσικού αερίου από την θαλάσσια περιοχή εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ο κ. Αναστασιάδης δεν απέφυγε το αστείο lapsus linguae. Είπε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να επαναλάβω προς τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μου και προς την Τουρκία πως το αυτονόητο είναι πως οι υδατάνθρακες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου ανήκουν στο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας...»

Δείτε το βίντεο:


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν διόρθωσε τον πρόεδρο της Κύπρου, αντέδρασε όμως με μια μάλλον αμήχανη χειρονομία ακούγοντας τη λέξη «υδατάνθρακες» αντί για υδρογονάνθρακες.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτικός μπερδεύει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο με την κινητήρια δύναμη του ανθρώπινου οργανισμού, τους υδατάνθρακες δηλαδή...

Ο σημερινός υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε μπερδέψει τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες από το βήμα της Βουλής. Εγκαλώντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για όσα είχε συζητήσει με τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ, ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει: «Για ποιο λόγο μιλήσατε για ευρωπαϊκούς υδατάνθρακες; Δεν είναι ευρωπαϊκοί οι υδατάνθρακες! Ελληνικοί είναι οι υδατάνθρακες και το φυσικό αέριο!».