04 Φεβρουαρίου 2015

Ξέσπασμα Σκρέκα: Ποιά αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ; Ο Σαμαράς θα δικαιωθεί

Την αναγκαιότητα να παραμείνει ο Αντώνης Σαμαράς στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αναμένοντας τη δικαίωσή του από τον ελληνικό λαό και τις εξελίξεις, επεσήμανε ο Κώστας Σκρέκας.

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, και χρησιμοποίησε θερμά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σκρέκα, δεν τίθεται και δεν πρέπει να τεθεί κανένα θέμα αμφισβήτησης του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αντιθέτως να στηριχτεί ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς επίκειται η δικαίωσή του από την ελληνική κοινωνία.

Ο Κώστας Σκρέκας μάλιστα θύμισε με νόημα ότι στο παρελθόν, μετά από εκλογικές ήττες της Νέας Δημοκρατίας παραιτήθηκαν από την ηγεσία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, με αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια η γαλάζια βάση να τους επιζητεί και πάλι.

Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να γίνει το ίδιο λάθος και με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά να αναμένεται η δικαίωσή του από τις εξελίξεις.

http://ysterografa.gr/