02 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ! Μπέος: Με την κυβέρνηση Τσίπρα αισθάνομαι αξιοπρεπής

Στη νέα κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ως πρώτος πολίτης καλωσόρισε στο Βόλο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος...,

Mιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." o κ. Μπέος, επανέλαβε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει το λιμάνι του Βόλου,
κάλεσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου να παραιτηθεί, εξήγησε τα όσα συνέβησαν στο Δημαρχείο με αφορμή το νερό, το οποίο επίσης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί
και κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν τον κανονισμό για τα σκουπίδια, δήλωσε τα εξής:

"Με την κυβέρνηση Τσίπρα αισθάνομαι αξιοπρεπής, υπερήφανος. Έχει υποχρέωση ο ελληνικός λαός να δώσει πίστωση χρόνου"

"Έχει υποχρέωση ο ελληνικός λαός να δώσει πίστωση χρόνου. Αν και μόνο αυτό που έδειξε προς τα έξω, το τέρμα η δουλοπρέπεια, εμένα μου αρκεί. Πλέον αισθάνομαι πιο αξιοπρεπής, πιο υπερήφανος, είχα κουραστεί να λέω πιο βαθιά, πονάω, αλλά πιο βαθιά. Αν ο κ. Τσίπρας κάνει το 10% από αυτά που έχει υποσχεθεί, επειδή είναι ένας νέος άνθρωπος για τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν υπάρχει εξάλλου αντίπαλος, όλοι οι άλλοι είναι για γέλια. Αυτά ήθελα να πω, θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο και οφείλει ο κόσμος να περιμένει και να μην βιάζεται".

"κ. Καραμπάτσα παραιτηθείτε, όπως παραιτήθηκε ο κ. Πρίγκος και η κα Γερακούδη. Δεν άφησε προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου, του πήγαινε και μακαρόνια κιόλας και τα τρώγανε μισά - μισά, για να μπορεί να βγάζει τον λόγο, να λέει ψέματα και να παραμυθιάζει τον κόσμο. Άντε παραιτηθείτε να ησυχάσει και η πόλη του Βόλου".

"Οι πολίτες μπορούν ελεύθερα να παρακολουθούν οποιαδήποτε συνεδρίαση και επιτροπή. Ο Κλημόπουλος είναι άπλυτος κανά δυο χρόνια. Ο Πατσιαντάς είναι loser, αν είχε λίγο ήθος επάνω του θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί""Εγώ να το καταλάβω για τον κ. Κλημόπουλο, εάν το θέμα ήταν για το νερό, μιας και είναι άπλυτος κανά δυο χρόνια, να είχε πρόβλημα να το συζητήσει, αλλά εδώ μιλάγαμε για την περιφέρεια σε ότι αφορά την άρδευση, για να μπορέσει ο κόσμος να ποτίσει τα ζωντανά του και τα κτήματα και δόθηκε άμεση λύση. Από εκεί και πέρα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κ. Κλημόπουλου.

Οι πολίτες μπορούν ελεύθερα σε οποιαδήποτε συνεδρίαση και επιτροπή, να παρακολουθούν τις συζητήσεις, να ακουν και να έχουν μια προσωπική άποψη και εικόνα για το πως λειτουργεί η δημοτική αρχή και γιατί παίρνει την μία ή την άλλη απόφαση".Όσο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο κ. Μπέος σχολίασε: "Τα είπαμε αυτά, τώρα τους λαϊκισμούς του κ. Πατσιαντά, ενός ανθρώπου που τουλάχιστον δεν πήρε το ποσοστό που πήρε αντίστοιχα το κόμμα που τον εκπροσωπούσε, η μεγαλύτερη ήττα, ένας loser, ένας άνθρωπος που δεν ξέρω ακόμα γιατί συνεχίζει να είναι αρχηγός της αντιπολίτευσης, θεωρώ ότι έπρεπε αν είχε λίγο ήθος επάνω του να έχει παραιτηθεί. Δεν γνωρίζει και οδηγεί από λάθη σε λάθη. Βέβαια δεν είναι τυχαίο που και αυτόν και τους συνεργάτες του, δεν τους επέλεξαν για το ψηφοδέλτιο. Θεωρώ πραγματικά ότι με τις ενέργειες που κάνει και όπως λειτουργεί, σίγουρα πολύ σύντομα θα βγει και εκτός ομάδος.

Εμείς δεν έχουμε ούτε κομματικές αγκυλώσεις, ούτε κομματικές κατευθύνσεις, λειτουργούμε με έναν γνώμονα, το καλό της πόλης μας και το δείχνουμε καθημερινά. Παραλάβαμε έναν Δήμο με πάνω από 40 εκατ. ευρώ χρέη, μία ΔΕΥΑΜΒ με διεκδικήσεις πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις και να δημιουργήσουμε τις υποδομές αυτές για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για την πόλη μας, σε μια εποχή πολύ δύσκολη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα, για το τί θα γίνει τα επόμενα 4 χρόνια στο Βόλο".

"Τέρμα η ανοχή για τα σκουπίδια"
"Όλοι είχαμε μια περίοδο χάριτος με πρώτο εμένα και την δημοτική αρχή, αλλά πλέον τέρμα η ανοχή, τα σκουπίδια στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος, θα πρέπει να παραδίδονται στους υπαλλήλους του Δήμου".


Πηγή: e-volos