06 Φεβρουαρίου 2015

Τα αδέλφια του Τσίπρα, με την οικογένεια του Αχιλλέα Καραμανλή χθες στη Βουλή [εικόνες]

Και καθώς όλα τα βλέμματα και οι φωτογραφικοί φακοί στράφηκαν προς το θεωρείο της Βουλής, όπου βρισκόταν η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα, εντόπισαν αφενός δίπλα της την αδελφή και τον αδελφό του πρωθυπουργού και αφετέρου, ακριβώς από πίσω της, μια άλλη πολιτική οικογένεια, αυτή του Αχιλλέα Καραμανλή.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα, πιο λαμπερή από ποτέ και φυσικά πιο χαρούμενη από ποτέ, ντυμένη κομψά αλλά διακριτικά, μπήκε χωρίς φρουρά στη Βουλή και παρακολούθησε την οκρωμοσία από τα θεωρεία. Ακριβώς δίπλα της, το ίδιο χαρούμενη, η αρχιτεκτόνισσα αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, και ο αδελφός του, Δημήτρης.

Πάντως, στο συγκεκριμένο θεωρείο δεν βρέθηκαν μόνο μέλη της οικογένειας Τσίπρα αλλά και της οικογένειας του Αχιλλέα Καραμανλή. Συγκεκριμένα, πίσω από αριστερά βρίσκεται η Φωτεινή Αχιλλέα Καραμανλή. Δίπλα της και πίσω από την κυρία Μπαζιάνα η σύζυγος του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, Μιράντα, και δίπλα της η κυρία Νίκη Καραμανλή, σύζυγος του Αχιλλέα Καραμανλή και μητέρα του νεοεκλεγέντος βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα, Περιστέρα Μπαζιάνα και Φωτεινή Καραμανλή είχαν θερμό χαιρετισμό και ασπασμό, μιας και γνωρίζονται, αφού τα παιδιά τους πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό στην Πλάκα. Πάντως, και οι τρεις γυναίκες από την οικογένεια Καραμανλή έδωσαν συγχαρητήρια στη σύντροφο του πρωθυπουργού για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.