06 Φεβρουαρίου 2015

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προτίμησε τo left.gr γιατί του αρέσει να το βλέπει...

[Σαν το ανέκδοτο που ο άλλος πήγαινε καθημερινά στη γραμματεία της σχολής του και ρωτούσε για έναν καθηγητή που τον είχε κόψει πολλές φορές καθιστερώντας τον να πάρει πτυχίο: "Τι κάνει ο κύριος τάδε"... "Πέθανε" του απαντούσε ο υπάλληλος. Την άλλη μέρα ξανά "τι κάνει ο κύριος τάδε", πάλι "πέθανε" ο υπάλληλος... μετά από μερικές μέρες τους λέει ο υπάλληλος "μα κύριέ μου γιατί έρχεσαι εδώ καθε μέρα και ρωτάς, αφού σου είπα ότι πέθανε ο καθηγητής" και του απαντάει: "Μ' αρέσει να το ακούω"... έτσι κι ο Άδωνις γουστάρει να διαβάζει ειδήσεις όπου ΑΥΓΗ και left.gr χρησιμοποιούν όσους έβριζαν μέχρι πριν λίγο για να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και χιούμορ έχει και ενημέρωση. Γνωστή είναι και η μεγάλη του αδυναμία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία τα χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με φίλους αλλά και «εχθρούς».

Μάλιστα ο πρώην υπουργός σήμερα με αφορμή τη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη με τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας και πρώην ΥΠΟΙΚ , Γιάννη Στουρνάρα  και τις δηλώσεις του άλλοτε «κόκκινου πανιού» για τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Στουρνάρα φρόντισε να επιλέξει απο όλες τις ιστοσελίδες που είχαν την είδηση για τις τράπεζες να ανεβάσει στο Twitter του το σχετικό δημοσιεύμα από την επίσημη σελίδα της Κουμουνδούρου το left.gr!

Το καρφάκι…σαφές!

Η σχέση της  εφημερίδας ΑΥΓΗ όσο και του left με τον κ. Γεωργιάδη είναι πάντως αμφίδρομη.  Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν όταν ο βουλευτής της ΝΔ βάπτισε το γιο του από τους πρώτους που του ευχήθηκαν – έστω και ηλεκτρονικά- ήταν οι συντάκτες της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ.