16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Φτύσιμο Καραμανλή σε Γιαννάκου και 3 σούργελα: Αν θες έλα μετά την ΚΟ και please μη με ζαλίσεις με παπαριές

Με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή επικοινώνησε τηλεφωνικά η πρώην ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου και ζήτησε να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να του εκθέσει τους προβληματισμούς της για το εσωκομματικό κλίμα  που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να σύστησε στην κ. Γιαννάκου πως είναι ώρα για ήπιους τόνους αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει πρόθεση να να αναμειχθεί στα εσωτερικά του κόμματος.

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής στην πρόταση της κ. Γιαννάκου να συναντηθεί μαζί του της είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και υπό την προϋπόθεση ότι η πρώην υπουργός θα τον επισκεφτεί μόνη της και όχι συνοδευόμενη από βουλευτές ή στελέχη του κόμματος.

Η πρώην υπουργός του μεταβίβασε αίτημα να συνοδεύεται και από τρία ακόμη στελέχη της ΝΔ, τους πρώτους σε σταυρούς βουλευτές του κόμματος στην Α' και Β' Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νίκο Δένδια (οι οποίοι, ως γνωστόν, αναφέρονται ως εν δυνάμει υποψήφιοι για την ηγεσία), καθώς και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, αλλά ο κ. Καραμανλής υπήρξε μάλλον κατηγορηματικά αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.