25 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑ@ΛΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΗΣ! Ο Λαφαζάνης λικνίζεται στους ρυθμούς του "περνάει ο Στρατός της Ελλάδος Φρουρός"

Όλη αυτή η κα@λα που βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στις φετινές παρελάσεις είναι αποτέλεσμα απωθημένων που συσσωρεύτηκαν επί δεκαετίες όπου έπρεπε να προσποιούνται ότι είναι αντίθετοι ενώ το μόνο τους πρόβλημα ήταν ότι δεν τις διοργάνωναν οι ίδιοι!

Τα εμβατήρια τον έκαναν να κινείται ρυθμικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης. Οπως θα δείτε στο βίντεο, παρά τη δυνατή βροχή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «χόρεψε» στους ρυθμούς των εμβατηρίων με την καρδιά του, πάνω στην εξέδρα

Ο υπουργός  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης εκπροσώπησε την κυβέρνηση για τις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη.

Όπως θα παρατηρήσετε και στα βίντεο που ακολουθούν ο υπουργός φέρεται να απολαμβάνει τα εμβατήρια της παρέλασης, χορεύοντας στους ρυθμούς.

Τα εμβατήρια τον έκαναν να κινείται ρυθμικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης. Οπως θα δείτε στο βίντεο, παρά τη δυνατή βροχή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «χόρεψε» στους ρυθμούς των εμβατηρίων με την καρδιά του, πάνω στην εξέδρα.