26 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Χαλάει την προπαγάνδα του περιπτερά ο Άδωνις και δεν τον ξανακαλεί στην εκπομπή του-Τα βαψε μαύρα ο Άδωνις


Η τρολιά ήταν το "εδώ κάνουμε σοβαρή εκπομπή"... το ελεγε έχοντας αριστερά και δεξιά τις δύο γλάστρες που έχει κάθε μέρα...

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφέρθηκε το πρωί από την εκπομπή του στο σκηνικό έντασης που διαδραματίστηκε χθες το πρωί, ανάμεσα στον ίδιο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ακουστεί από την εκπομπή του ότι ο Τσίπρας πήγε στη Μέρκελ και έλεγε ψέμματα πως κανένας από την κυβέρνησή του δεν έχει απειλείσει με δήμευση του Ινστ. Γκαίτε.

«Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης για το χθεσινό περιστατικό έντασης που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε με πρωινό του tweet σε αυτά που είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, τονίζοντας ότι «Συμφωνώ διότι κι εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω».



Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Δείτε και τι έγινε χθες. Ο Άδωνις κατάφερε να πει αυτό που ήθελε, ο περιπτεράς δεν μπόρεσε να τον φιμώσει ή να τον κατευθύνει αλλού και τα πήρε στην κράνα αφού αυτοί που στηρίζει με νύχια και δόντια απογοητεύτηκαν από την επαναλαμβανόμενη ανικανότητά του να χειραγωγήσει τον Άδωνι...